Şimdi Ara

Win7 eksik veya bozuk sistem dosyası hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intelide.sys dosyasi eksik diyor, bilgisayarimin cd romu bozuk olduğu için win7 format cdsini takamıyorum kurulum dosyasını bi flash belleğe atıp denedim ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum bi yardımcı olur musunuz bilgisayarım açılmıyo

• Bios'tan Önceliği flaşa atayacaksın
    Anakartını yazarsan yardımcı olmaya çalışırım
  • Dostum dosya hatalarını gidermek için önce windows hata doğrulama işlemlerini dene belki işini görür format atmak zorunda bırakmaz seni..
    öncelikle cmd.exe yi yönetici olarak çalıştır. daha sonra sırasıyla sfc/scannow yaz %100e kadar birşey dolucak bekle.
    Dolduktan sonra chkdsk /c /r /f yaz ve evet hayır diye bir yazı gelirse e yaz. yes no diye bir yazı gelirse y yaz entere bas. sonra pcyi yeniden başlat ve sistem doğrulaması yapıcak muhtemelen işini görebilir.(biraz uzun sürebilir bekleyin).. görmez isede format atmaya devam edersin..

format işlemleri içinde

http://www.tamindir.com/usb-disk-storage-format-tool/
    bu program ile usb format belleği oluşturabilirsin. internette resimli anlatımlardan nasıl hazırlanıyor bak.. zaten kolay hazırlanıyor.. sonra Anakart markasını öğren onu googlede arattır biosa girmesini öğren ve biostan flashı pc acılıs sıralamasında en basa alırsın daha sonra pc açılırken hep klavyeden herhangi harflere bas ve format önyükleme ekranı gelecek sonrası malum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 16 Aralık 2015; 23:12:04 >

• Açılışta boot menü yazan yer varsa ordan seç dostum yoksada arkadaşın dediği gibi marka model söyle bios ayarlarını anlatırız ordan yaparsın

flash ile format en garanti ve hızlısı bunu ögrenmen çok işine yarar cd rom devride kapanıp gidiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.