Şimdi Ara

Win7 format cmd sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben bilgisayara win 7 ultimate veya starter format atmak için cd yi takıyorum bios ayarını yaptım(cd olarak işaretledim)sonra yazı çıktı enterledim, altta bişe doldu bi yer açıldı arka tarafı mavi birde orda cmd.exe isimli bir yer açıldı orda windows7>system32 gibi bisey yazıyordu 1 saat bekledim hiç bir şey olmadı yardım edermisiniz birde oraya yazarken mesela G harfine basınca^G halinde gözüküyordu lütfen yardım edin

• yardım edicek yokmu pls :?
  • quote:

Orijinalden alıntı: horoskope

yardım edicek yokmu pls :?

tekrar açıp kapat bakalım ? bios ayarlarından first boot u CD rom olarak kaydettiğine eminmisin çıkışta F10 la çık kaydet ve çık seçeneğidir, kaydettiğine emin olalım. hala cmd ekranına düşüyor ise :

hardisskin kaç bölümlü bilmiyorum Cd romu normalde hangi harfle temsil ediyorsa cmd ekranında o harfi yazıp "dir" yaz ve enterla.. örneğin E: enter E ye düşer zaten ondan sonra dır veya dir yaz içindekiler listelenir. bu haldeyken setup diye bir dosya olmalı setup yaz ve enterla...

bakalım ne olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice32 -- 14 Aralık 2012; 22:02:30 >
  • biostan çıkarken kaydettim j: olarak gözüküyor şimdi bakıyorum
  • bide windows açıkken cd yi takıyorum orda kuruyor sonra beni oraya yönlendiriyor yani bilgisayarı tekrar başlattırıyor
  • usb ile at nasıl ve neyle yapıcam diyorsan alıntıla atarım programı
  • muhtemelen dosya eksik hatsı veriyordur. eğerki başlangıcta boot ediyorsa boot sorunu değil bu. farklı bir windows dvd si ile atmayı dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Recovery partition problemi.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.