Şimdi Ara

Win7 format problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle bir format problemi yaşıyorum benim işlemcim 64bit destekliyor fakat bilgisayarda 32bit win7 kurulu halde ve ben bunu 64bit versiyonuna yükseltmek istiyorum. Ama şöyle bir hata alıyorum;

Win7 format problemi

Bu hatayı araştırdığımda tek gördüğüm insanlar normal bilgisayarını çalıştırmayı denediklerinde almış olmaları ve biostan boot sırasının değiştirilmesi ile vs. problemin çözüleceği fakat ben format atmaya çalışıyorken bu hatayı alıyorum biraz yaptıklarımla ilgili detay vereyim belki bir yerde hata yapıyorumdur. Daha önce bu bilgisayara usb ile format atmıştım ve şuan da dvd ile format atma imkanım bulunmamakta bunu da belirtmek istiyorum. Format işlemi için 3 farklı kaynaktan win7 ultimate 64bit işletim sistemi iso dosyası indirdim, 2 farklı usb bellekle ve 3 farklı usb portu ile format denemesi yaptım ki usb-port-dosya hatası ihtimalini minimuma indireyim fakat her seferinde usb ile başlatmak için bir tuşa basın ekranından sonra yukarıda spoiler içinde attığım ekranla karşılaştım. bu problemle daha önce karşılaşmış olan çözümü konusunda yardımcı olabilecek biri varsa çok mutlu olurum 2 günümü harcadım şu işlemler için daha önce usb takınca donma yaşadım onu çözdüm bootmgr hatası aldım onu çözdüm sıra buna geldi ve bu problemin üstesinden tek başıma gelemedim maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.yasar -- 2 Mayıs 2020; 3:17:26 >

• WİN10 64 BİT VAR 2.HARDDİSKİME WİN7 32 BİT KURMAK İSTİYORUM YANİ ÇİFT İŞLETİM SİSTemİ. WİN10 VARKEN WİN7 KURDUM. AMA AÇILIŞTA WİN7 HİÇ GÖRMEDİ. SANKİ SADECE WİN10 VAR GİBİ AÇILDI. ACABA NEDEN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.