arkadaşlar bilgisayarımı alalı 1 hafta olmadı.freedos olarak geldi.ben bilmediğimden arkadaşıma win7 yüklettim.bunun haricinde.ne bir oyun ne bir program yükledim.sadece güncellemeleri yaptım.ancak buna rağmen ilk açılıştaki win7 logosu zımbırtısı çok uzun süre duruyo 1 dk ye yakın ardından hoşgeldiniz diyo.daha önceki masa üstü bilgisayarım bile özellikleri düşük olmasına rağmen daha hızlı açılıyor.yardımcı olursanız sevinirim.
birde şunu söyliyim.arkadaşım disk bölümünü xp cd siyle yaptı.bilgisayara sorunları arattığımda disk bölümünde falanında filanında bozukluk görüldü dedi.bundan kaynaklanabilir mi?
Antivirüs olarak ne mevcut ? Antivirüs başlangıç taramalarını kapatıp, msconfig ayarlarını uygularsan açılışta hızlanma görülebilir. Dene bi.
microsoftunkini kullanıyorum. ayrıca hangi programın neye yaradığını bilmiyorum fazla.hem dediğim gibi yeni aldım bişeyde yüklemedim.
aynı sorunu bende yaşıyorum. aynı modelden 2. laptop bu. ama çözüm bulamadım henüz..
quote:
Orijinalden alıntı: darko62
birde şunu söyliyim.arkadaşım disk bölümünü xp cd siyle yaptı.bilgisayara sorunları arattığımda disk bölümünde falanında filanında bozukluk görüldü dedi.bundan kaynaklanabilir mi?
Sorun, diskten kaynaklanıyor olabilir...
diskten değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme