Şimdi Ara

win7 güncelleştirme hatası lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar win7 yeni kurdum , bi cracklede orjinal yaptım fakat güncelleştirmeleri görüyor kapatırken yüklerken bi türlü dolmuyor bi noktada kalıyor , 6 saat bile bekledim aynı , pcyi açarkende güncelleştirmeler yapılandırılamadı ayarlar geri alınıyor diyor , 2. bi nokta ise pc kendi kendine kapanamadığı için arkadan kapatıyorum ve bu aralar film izlerken özellikle mavi ekran hatası alıyorum sebebi arkadan kapatmammıdır ? acil yardımızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• Arkadan fisi kokunden kopartmak da neymis bilgisayari komaya sok daha iyi

gecmis olsun kardes bi doktoruna gotur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefacelikk

arkadaşlar win7 yeni kurdum , bi cracklede orjinal yaptım fakat güncelleştirmeleri görüyor kapatırken yüklerken bi türlü dolmuyor bi noktada kalıyor , 6 saat bile bekledim aynı , pcyi açarkende güncelleştirmeler yapılandırılamadı ayarlar geri alınıyor diyor , 2. bi nokta ise pc kendi kendine kapanamadığı için arkadan kapatıyorum ve bu aralar film izlerken özellikle mavi ekran hatası alıyorum sebebi arkadan kapatmammıdır ? acil yardımızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Yani bir devreye zarar vermiş olma ihtimalin var, her parçada olabilir mavi ekranın nedeni, aslında yazan koddan herhalde yazılımcılar ne hatası verdiğini anlıyordur, ben de hep merak etmişimdir :) Madem güncelleştirme sorunu var makinede öyle yapacağına bir format daha atıverseydin yarım saatini alır yani , format atınca belki mavi ekran sorunu da düzelir, malum güncelleştirme yaparken fişi çekiyorsun dosya bozukluğundan da olabilir donanım dışında ki bu daha yüksek ihtimal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.