Şimdi Ara

Win7 için birkaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben xp den win7ye geçicem.ama arkadaş dedi ki sürekli dll hatası alırsın.bende forumda araştırdım ve bazı güncellemeleri yapmazsam bu sorunu yaşamayacağım söylendi.ama arkadaşım bazı önemli güncellemeler var ama onları yapınca oyunlarda hata çıkıyor dedi.ve sağlam "ilaç" lazım dedi onun için.şimdi ben güncellemeleri kurmasam oynayacağım oyunlarda problemle karşılaşır mıyım?güncellemeler çok önemli mi?güncellemeleri kurarsam ne gibi sorunlar yaşarım?ve bunların çözümü neler?
    (win7 orijinal değil)

• quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Arkadaşlar ben xp den win7ye geçicem.ama arkadaş dedi ki sürekli dll hatası alırsın.bende forumda araştırdım ve bazı güncellemeleri yapmazsam bu sorunu yaşamayacağım söylendi.ama arkadaşım bazı önemli güncellemeler var ama onları yapınca oyunlarda hata çıkıyor dedi.ve sağlam "ilaç" lazım dedi onun için.şimdi ben güncellemeleri kurmasam oynayacağım oyunlarda problemle karşılaşır mıyım?güncellemeler çok önemli mi?güncellemeleri kurarsam ne gibi sorunlar yaşarım?ve bunların çözümü neler?
    (win7 orijinal değil)

Kararlı sürümü çıktığından beri kullanıyorum sadece son 3 gündür, 4 defa run32.dll hatası aldım. Bu zamana kadar hiç böyle bir hata yoktu. Sorunun; sonradan yüklediğim yazılım var ondan kaynaklandığını düşünüyorum.
    Sürekli dll hatası alanı ilk defa sizin yorumunuzda gördüm açıkçası.

Güncelleme için; tam aksine, siz güncelleme yaptıkça sisteminiz daha iyi olacaktır. Güncelleme yapmazsanız, yaşayacağınız problemler aynı zamanda sizin kurulumunu yapacağınız windows 7 build versiyonunuzlada alakalı. Problem olup olmayacağını önceden söylemek zor. Güncelleme bence önemli, kurarsanız sadece dediğiniz "ilaç" için problem yaşabilirsiniz. Onun dışında sorun olduğu nadir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish

quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Arkadaşlar ben xp den win7ye geçicem.ama arkadaş dedi ki sürekli dll hatası alırsın.bende forumda araştırdım ve bazı güncellemeleri yapmazsam bu sorunu yaşamayacağım söylendi.ama arkadaşım bazı önemli güncellemeler var ama onları yapınca oyunlarda hata çıkıyor dedi.ve sağlam "ilaç" lazım dedi onun için.şimdi ben güncellemeleri kurmasam oynayacağım oyunlarda problemle karşılaşır mıyım?güncellemeler çok önemli mi?güncellemeleri kurarsam ne gibi sorunlar yaşarım?ve bunların çözümü neler?
    (win7 orijinal değil)

Kararlı sürümü çıktığından beri kullanıyorum sadece son 3 gündür, 4 defa run32.dll hatası aldım. Bu zamana kadar hiç böyle bir hata yoktu. Sorunun; sonradan yüklediğim yazılım var ondan kaynaklandığını düşünüyorum.
    Sürekli dll hatası alanı ilk defa sizin yorumunuzda gördüm açıkçası.

Güncelleme için; tam aksine, siz güncelleme yaptıkça sisteminiz daha iyi olacaktır. Güncelleme yapmazsanız, yaşayacağınız problemler aynı zamanda sizin kurulumunu yapacağınız windows 7 build versiyonunuzlada alakalı. Problem olup olmayacağını önceden söylemek zor. Güncelleme bence önemli, kurarsanız sadece dediğiniz "ilaç" için problem yaşabilirsiniz. Onun dışında sorun olduğu nadir.

Ben daha oyunlar için endişeleniyorum.ayrıca googleden aratırsan dll hatası ile ilgili birsürü kaynak var bknz

• Bende kullanıyorum ama bu zamana kadar hiç dll hatası almadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.