Exper win7 İntel Pentium İnside Laptopum var bilgisayarda nereden baksanız 100-150 gb bos yer var fdakat bilgisayar cok kasıyor. hiçbişey yukleyemıyorum.
Şimdi bilgisayara XP kurmak istiyorum fakat bazı kişilerden driver'ler yuklenmez vs yorumlar aldım. Sİmdi size soruyorum arkadaslar yuklesem XP sorun yasatırmı bilgisayar ??
Sorun yaşatcağını sanmam.Yine de içiniz rahat olması için format atmadan önce laptop markanızı google'de aratıp xp driverlerini bulun kontrol edin sonra format atın.
niye yüklenmesin arkadaşım? elbette xp sürücüleride yüklenir.bunlar üretici sitesinde bulunur. cihazının seri numarasını buraya yazarak xp desteği olup olmadığını öğrenebilirsin.burada destek yok ise aygıtlarını öğrenip başka sürücü sitelerinden güncellersin..
niye yüklenmesin arkadaşım? elbette xp sürücüleride yüklenir.bunlar üretici sitesinde bulunur. cihazının seri numarasını buraya yazarak xp desteği olup olmadığını öğrenebilirsin.burada destek yok ise aygıtlarını öğrenip başka sürücü sitelerinden güncellersin..
yeşil etiketli barkodda 25 haneli olan windows product keyi dir.yani format esnasında kurulumda sorulan key. yine ona benzer başka bir barkod olmalı onun hemen altında bulunan kod ürün kodudur..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme