Windows 7'de mikrofonu taktığımda konuşurken ses 1saniye kadar geç geliyor. Kendi sesini geç duyuncada konuşmada zorluk yaşıyor insan :) Bunun çözümü nedir arkadaşlar.
up up
quote:
Orijinalden alıntı: rza_35
up up
ne garip bir olay kimsenin başına gelmemiş heralde hiç biyerde yok böyle bişey
quote:
Orijinalden alıntı: MoCHaS
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Ben duymak istiyorum ama kendi sesimi, hem ayrıca bu olay bir sorun bu sorunu öyle mikrofon sesinin gelmemesi ile çözemezsin. Yinede teklif için sağol.
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Valla önceden anlık gelirdi ses ama win7'de ilk kez denedim mikrofonu böyle bir sorun yarattı. Ses kartı vardı biyerlerde bulursam bide onla deneyim belki bu onboardda sorun vardır.
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Şimdide ses kartının driverını bulamaıyorum. Gerçi bulsamda win7 için değildi o. İnternettede yok driverı onuda deneyemedik. S-link SL-41A ses kartı var bulan olursa iyi olur driverını.
Yok ben daha çözemedim olayı. Rastlamadım hiç biyerdede sorunla ilgili bişeylere.
quote:
Orijinalden alıntı: Eros34
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Aynı Sorun Bendede Var. Çözümü Yok Sanırım. :(
quote:
Orijinalden alıntı: 4yhaq0
Aynı Sorun Bendede Var. Çözümü Yok Sanırım. :(
Alıntıları Göster
Aynı sorunu yaşıyorum, karaoke yaparken asio4all sürücülerinide devreye sokmanın bir yolunu bulamadığımdan dolayı sıkıntıyı aşamadım.. Lütfen yardım edin arkadaşlar..
aynı sorunu bende yaşıyorum bu problemi çözebilecek bir yiğit arıyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: secretcode
aynı sorunu bende yaşıyorum bu problemi çözebilecek bir yiğit arıyorum :)
Çoğu kişi kullanmıyor heralde böyle bir özelliği. Şarkı kayıdı falan yapmıyorlar demek ki Win7 de.
quote:
Orijinalden alıntı: rza_35
Çoğu kişi kullanmıyor heralde böyle bir özelliği. Şarkı kayıdı falan yapmıyorlar demek ki Win7 de.
Alıntıları Göster
aynı sorunu bende yaşıyorum lütfen cevap up up up
quote:
Orijinalden alıntı: Adrenalin_
aynı sorunu bende yaşıyorum lütfen cevap up up up
Alıntıları Göster
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Ses kartıyla alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü mikrofonu amfiye taktığım zaman bu sorunu yaşamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: C_nedra
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Ses kartıyla alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü mikrofonu amfiye taktığım zaman bu sorunu yaşamıyorum.
Alıntıları Göster
birden fazla ses kartı olduğunda... onboard ses kartı + psi ses kartı gibi... bu durumda etkin ses kartını... media playerin veya kullanılan programın ses ayarlarında... varsayılan yerine, hangisini tercih edeceğinizi... düzgün bir şekilde belirlerseniz... bu tür sorunlar olmayablir...
quote:
Orijinalden alıntı: vtnsvr
birden fazla ses kartı olduğunda... onboard ses kartı + psi ses kartı gibi... bu durumda etkin ses kartını... media playerin veya kullanılan programın ses ayarlarında... varsayılan yerine, hangisini tercih edeceğinizi... düzgün bir şekilde belirlerseniz... bu tür sorunlar olmayablir...
Alıntıları Göster
yaklaşık 1 senedir bende aynı problemi yaşıyorum denemediğim driver kalmadı windows 7 de malesef Mikrofondan sesin Geç Gelme Problemi var ve ÇÖZÜMSÜZ.
quote:
Orijinalden alıntı: remixindir
yaklaşık 1 senedir bende aynı problemi yaşıyorum denemediğim driver kalmadı windows 7 de malesef Mikrofondan sesin Geç Gelme Problemi var ve ÇÖZÜMSÜZ.
Alıntıları Göster
control panel> hardware and sound> sound> recording> microphone... eğer orda microfone görünmüyorsa ses driverlarını yeniden yükle...
quote:
Orijinalden alıntı: arda_skl
control panel> hardware and sound> sound> recording> microphone... eğer orda microfone görünmüyorsa ses driverlarını yeniden yükle...
arkadaşım dalga mı geçiyorsun? yoksa ben mi seni yanlış anlıyorum... mikrofondan ses geç geliyor demiş. mikrofonu tanımıyor yada ses gelmiyor demiyor ki...
mikrofon görünüyor orada eee sonra?
quote:
Orijinalden alıntı: teknick
quote:
Orijinalden alıntı: arda_skl
arkadaşım dalga mı geçiyorsun? yoksa ben mi seni yanlış anlıyorum... mikrofondan ses geç geliyor demiş. mikrofonu tanımıyor yada ses gelmiyor demiyor ki...
mikrofon görünüyor orada eee sonra?
Alıntıları Göster
aynı durum bende de var hala çözen olmadı galiba :(
kardeşler iki araştırdım buldum kayıt aygıtlarına girmeniz gerek.ardından artık hangi mikrofonu kullanıyorsanız ona sağ tıklayıp özelliklere girip geleişmiş bölümüne girip (2 kanalı,16 bit, 44100) bölümünü (2kanalı,16bit,192000) e çevir ve işlem tamam anında ses gidiyo artık