Şimdi Ara

Win7 system drivers atapi.sys sorunu ve mavi ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar işletim sistemim win7 donanımı tamamen yenıledım yenı hdd yenı ekran kartı yenı anakart ram vs win 7 kurdum 2 haftadan berı kullanıyorum ama
    eset
    system drivers atapi.sys die virüs buluyor ve silemiyor.
    bilgisayarımı kapattıgımda mavi ekran geliyor ve pc kapanmıyor anca kasaya baslılı tutarak kapatabılıyorum. Lütfen bılen arkadaslar yardımcı olsunlar.

Win7 system drivers atapi.sys sorunu ve mavi ekran

• bi fikri olan yokmu ?
  • "C:\Windows\System32\drivers" yolundaki atapi.sys dosyasınıwww.virustotal.com sitesinde taratıp tarama sonucu linkini burada paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 30 Ekim 2009; 1:29:36 >
  • dosyanın ne adı degısıyor ne rarlanıyor nede tarama sıtesıne gonderılıyor :(
  • windwos 7'in orjinal mi windowsu yüklerken bulaşmış olabilir çünkü nette dolaşan sürümlerin bazılarında içeriği değiştirilip iso halinde paylaşıyolar.

ya da

kaspesky interney security 10 ile bi tarat esetin silmediği virüsü büyük ihitmal ile siler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensible13 -- 30 Ekim 2009; 15:28:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skr44

dosyanın ne adı degısıyor ne rarlanıyor nede tarama sıtesıne gonderılıyor :(

dosyanın boyutu nedir peki?
  • tuhaf ama dosya sılınmıs suanda bulamıyorum bu dosyayı :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: skr44

tuhaf ama dosya sılınmıs suanda bulamıyorum bu dosyayı :S

Aynı dosyadan bende de var ama microsoft dosyası viruslu değil yani sizdeki dosyayı nod32 silmiş olabilir.

O dosyanın pc'de olması lazım bi arkadaşınızdan bulup system32 ye yollayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 30 Ekim 2009; 23:47:48 >
  • evet eset silmis dosyayı su anda win7 calısmıyor eksık dosya oldugundan :S bu dosyayı gerı bulmam gerek
  • http://www.speedyshare.com/500400727.html

Bende 64-bit win 7 yüklü dosyayı sizin için upload ettim ama olurmu bilmiyorum isterseniz bi deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.