Şimdi Ara

Win7 ve kopya oyun Çalışmıyor. NEDEN? yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a. konu yanlış yerde olabilir ama buranın daha uygun olacağini düşündüğüm için konuyu buraya açıyorum.
    sorunum ; herhangi bir oyun. mesela "wolfteam" bunu kurulmuş bir bilgisayardan rarlayıp yada usb ye cd ye hatta networkten kopyalayıp.(rarlı rarsız ) başka bir bilgisayarda açmak istediğimde oyunun launcherini açtiğimda tekrar indirmemi söylüyor.
    yada farklı oyunlarda oyunu hiç açmıyor veya hata kodu vs. hiç birşey gelmemesi. bu ve buna benzer sorunu genellikle "windows 7" de yaşıyorum. bu konuyla alakali çözümü bilen birisi varmıdır ?

not: Directx yada VGA driveri yüklenmemiş gibi cevaplar istemiyorum.teşekkürler. Allaha emanet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baktims -- 2 Mayıs 2011; 17:09:31 >

• kopyaladığın yerden regedit ayarlarınıda alıp win 7 kurulu makineye tanıt, launcher regeditte kayıtlı olan ayarları göremediği için oyunu makinede yüklü olarak algılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

kopyaladığın yerden regedit ayarlarınıda alıp win 7 kurulu makineye tanıt, launcher regeditte kayıtlı olan ayarları göremediği için oyunu makinede yüklü olarak algılamıyor.

teşekkür ederim reglerle sorun çözüldü. umarim başka oyunlarda sorun çıkmaz. yarın yaklaşık 5 oyun çekeceğim.sorun olursa buraya yazıcam.
  • bu gün yaşadiğim sorunlardan birisi tron efsanesi oyunu.
    xlive istediği için o zaten kurulu diğer oyunlarda sorunsuz. ama tron efsanesi hiç bir hata vermiyor.
    oyunu açtığımda launcher görev yöneticisine geliyor bir süre sonra kapanıyor. ekranda felan hiç bir değişiklik yok sanki kısayola tıklamamışım gibi.
    regeditte isim olarak aratip bulduğum bütün regleri denedim ama nafile.

son denediğim cracktı ondada denedim ama ayni olaylar :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baktims -- 15 Mayıs 2011; 21:34:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.