Şimdi Ara

Win7 ve Macos Snow Leo , Modo Poligon Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, windows 7 ve snow leoparda x86 aynı makinada test ettiğimi modo poligon sayıları

İşlemci core 2 duo 4300
    ram : 2gb
    ekran kartı : asus 9400 gt

Win 7 Poligon sayısı

396,000 ( daha fazlasında Out of memory hatası )

Snow Leo X86 ( hazard ) poligon sayısı

1,572,866 Poligon ve makinada çok az kasma var

Snow leo ekran görüntüsnü aşağıda ki linkte veriyorum, Kesinlikle herhangi bir fake vs vs yoktur.

[simage]r_a_p_i_d_s_h_a_r_e.com/files/363197870/Screen_shot_2010-03-14_at_1.54.53_PM.png[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaromex -- 14 Mart 2010; 18:07:47 >

• Win7 32bit ?
  • Bende her iki işletim sistemi yüklü 2 notebook u 8.kattan aşşağı attım mac daha hızlı düştü. Benim test daha gerçekçi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sith
    Bende her iki işletim sistemi yüklü 2 notebook u 8.kattan aşşağı attım mac daha hızlı düştü. Benim test daha gerçekçi olmuş.

Güzelmiş test :) Başka bi açıdan bakarsak da Mac daha çabuk düştü çünkü Windows'dan daha ağır :)
  • slm linuxta denedinizmi?
  • Arkadasın testini ciddiye almayıp dalga geçenlere biraz Grand Central Thread Dispatcher ve Mach çekirdeği (Mac değil, Mach) konularinda araştırma yaplamalarini oneriyorum.
  • merhaba arkadaşlar öncelikle
    Win7 32 bit, Modo Linux altında çalışmaz, çünkü linux versiyonu yok. ancak emülatör ile belki çalışabilir o da opengl performans vermiyecektir. O yüzden l
    bir tasarımcı olarak linux kullanmıyorum.Herkese iyi geceler diliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfaromex

merhaba arkadaşlar öncelikle
    Win7 32 bit, Modo Linux altında çalışmaz, çünkü linux versiyonu yok. ancak emülatör ile belki çalışabilir o da opengl performans vermiyecektir. O yüzden l
    bir tasarımcı olarak linux kullanmıyorum.Herkese iyi geceler diliyorum

Bir tasarımcı olarak linux kullanmayarak çok birşey kaybetmiyorsunuz. Linux hani böyle nasıl anlatsam insan çocukken bir top peşinden koşar ya işte öyle birşey.:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.