|
win7 wifi sorun
-
-
Taktığınız huawei wifi kartının win7 ile uyumlu driverını yüklediniz mi?
Taktığınız wifi kartı laptop ile uyumlu ise laptop markasının support kısmında driverler arasında driver ı da vardır.
Laptop markasının sitesinde bilgi bulamazsanız huawei sitesinde modeline göre win7 driver bulabilirseniz indirip kurun belki çözüm olabilir.
-
internette baktım bulduğum driverları yükledim ama halada çalışmıyor işletim sisteminde sorun olabilirmi -
1-Donanımla uyumlu olmayabilir. Bunun için laptop üretici destek kısmından o laptop cihazınızın modelinde kullanılan wifi card modellerine bakın.Bazı markalar birkaç farklı üreticinin wifi kartını kullanıyor.Tabiki uygun driver ile
Driverın uyumlu olduğu işletim sistemi uyumlu olmayabilir. Windows 7 için kullanacağınız driver açıklamasında "for win7" ibaresini kontrol edin.
-
Aygıt yöneticisinde sorunlu aygıt olarak görünüyor değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 12 Nisan 2023; 18:37:29 > -
-
Sorunlu aygıt olarak görünüyor. Uyumlu driver yüklememişsiniz -
uygun driver hiç bi yerde yok buldum bi tane kayıt olamıyorum şirket istiyor başka yerde yok -
-
Denetim masası-Ağ ve İnternet-Kablosuz ağları yönet
burada kablosuz ağları görünip görünmediğini kontrol et
Kablosuz ağlar görünmüyorsa "Hizmetler"den devre dışı olup olmadığını kontrol et.Devre dışı ise servisi başlat...
Bunun için Başlat - > "Çalıştır" kutusuna services.msc yazıp servisleri (Hizmetler) başlat...
Alfabetik sırada "Kablosuz Yerel Ağ Otomatik Yapılandırma" çift tıkla...
Hizmet başlatılmamış görünüyorsa "Başlat" butonuna tıkla Başlangıç türünü de "Otomatik" yap...
Şayet hizmet başlatılmış ise "Durdur" butonu ile durdur ardından tekrar başlat...
-
denetim masasında gözükmüyordu dediğin gibi hizmetlere baktım çalışıyor yazıyordu durdurdum yeniden başlattım ne denetim masasında kablosuz ağları yönet var nede wifileri gösteriyor anlamadım bi türlü olmuyor -
Wifi kartının anten bağlantısını unutmuş olabilir misin?
Şöyle ince bir kablo (iki tane) ve ucunda minicik basarak takılan çıtpıt soket..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 13 Nisan 2023; 0:21:57 > -
Şöyle bişi
-
şöyle yaptım bağlantılarını -
-
Anten soketini sök tak yap bakalım...
Driver problemi kalmadı yüklemişsin...
Başka da aklıma gelen bişi yok
-
yok yine olmadı neyse kabloyla kullanıcaz -
-
Sizin kart wifi kartı değil mobil internet kartı zannedersem.Telefon operatörleri üzerinden internet erişimi için.
Mobil geniş bant bağlantısı olarak görünüyor simge. Wificardlarda "kablosuz ağ bağlantısı" şeklinde çıkar.
-
evet eski tabletimden sökmüştüm işe yarar diye internetten baktım pc ile uyumlu gösteriyo
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X