Bildirim
win7 - winXP
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kurmayın. Tavsiye etmem. Windows 7 donanımınızı çok daha verimli kullanır xp ye göre.
Eğer hızdan şikayetçi iseniz, format atıp temiz bir win7 kurmanızı öneririm. Daha sonra ana driverları(ekran kartı, ses, media tuşları(atk zımbırtısı)) ve sadece kendi kullandığınız programları kurarsanız, makina oldukça hızlı çalışacaktır. -
Duymamis oliyim xp nin sozu edilmez 7 varken -
ikisini de kur. -
ben makinayı yeni aldım. Win7 yüklü. Bir o kadarda asus'un ekyazılımları . hiç birini kullanmıyorum. Onlar yavaşlatıyor sanırım...
Birde şunu sormak istiyorum; Bu laptop ile gelen win7 orijinaldir kesin. Bunun bana cd sini felan vermediler. driver felanda vermediler . Ben netten indirdiğim win7 kursam korsanlık yapmış olurmuyum :)) Hadi driverlar ücretsizde :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: kerem_max
ben makinayı yeni aldım. Win7 yüklü. Bir o kadarda asus'un ekyazılımları . hiç birini kullanmıyorum. Onlar yavaşlatıyor sanırım...
Birde şunu sormak istiyorum; Bu laptop ile gelen win7 orijinaldir kesin. Bunun bana cd sini felan vermediler. driver felanda vermediler . Ben netten indirdiğim win7 kursam korsanlık yapmış olurmuyum :)) Hadi driverlar ücretsizde :))
önemli olan windows 7 nin dosyası değildir. lisansıdır. zaten bilgisayarınızın lisansı alt kısımda mevcuttur. internetten indirdiğiniz windows 7 yi, doğru sürümünde yüklerseniz ; varolan lisansı girdiğinizde yine sistem orjinal olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-599C03955 -- 27 Şubat 2011; 13:24:31 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X