Bildirim
Win8.1 klavye kasıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sanal klavye kullaninca ayni kasmayi yasiyormusunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Durum şöyle ki bu sabah yine aynı kasmayı yaşadım ve ilginç olan ekran klavyesini açamadım. Tıklamama rağmen (Yönetici olarak dahil) açılmadı. Şu görüntüleri kaydettim. Sorun sanırım hard discimde.
-
Rica ederim.
Bu grafik normalde nasıl olması gerekiyor unuttum açıkcası win7'ye döndüğüm için ama hdd kaynaklı olsa bütün işlemler kasardı. Yani bir klasör açarken bile kasılırdı pc. Sizse klavyedeki sorunu vurgulamışsınız.
İsterseniz bir de güvenli modda başlatın bilgisayarı bakalım aynı tepkileri verecekmi..
Hdd de badsektör vardır . Benim laptopta vardı sistem donuyordu. Hdd yi bir tara badsektor var mı?
Deneyip düzenleyeceğim bu mesajı.
Badsektor için araştırma yapıp bakıyorum hemen.
edit 1 :güvenli modda herhangi bir sıkıntı olmadıgını gördüm.
trust88 kardeş badsector bulamadı program
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim1250 -- 10 Şubat 2015; 13:54:11 > -
Bir yorum da ben yapayım. 10 dk klavye çalışmıyorsa açılışta çok program çalıştığında hdd kendini yoruyor olabilir. Msconfig'e girip gereksiz olan programları durdurun. Konu hakkında bilginiz yoksa bilgilendirme yaparım. Bir de bu şekilde deneyin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bios pili biterse ne olur
- freedos laptop alınır mı
- laptop fanı sürekli çalışıyor
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- udf dosyası nasıl açılır
- secure boot nedir
- suya düşen telefon
- bağlantı sıfırlandı.
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X