Arkadaşlar Win8 kullanıyorum.Herzaman bağlandığım kablosuz ağa bağlanamaz oldum.Wi-fi kısmına gözüküyor bağlanıyorum ancak Sınırlı diyor . Ve internete giremiyorum.Cevaplarınızı Ve çözümlerinizi bekliyorum
TEŞEKKÜRLER
Sende mi kyk da kalıyosun yoksa?
..L1..N1...
kullanıcısına yanıt
dostum win8 bazı wireless adaptörlerin driverler çalışmıyor. :D mesala benim intel 6200 agn aynı sorun bendede var. :D ne kadar diver arasamda yok bazen çalışıyo bazen çalışmıyo .win7 taş gibi çalışıyo ama :D
quote:
Orijinalden alıntı: isyanimvar
Sende mi kyk da kalıyosun yoksa?
KYK NE oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: İsmailCanKurt
dostum win8 bazı wireless adaptörlerin driverler çalışmıyor. :D mesala benim intel 6200 agn aynı sorun bendede var. :D ne kadar diver arasamda yok bazen çalışıyo bazen çalışmıyo .win7 taş gibi çalışıyo ama :D
Teşekkür ederim de bir çözümü yokmudur
..L1..N1...
kullanıcısına yanıt
Modemi resetleyip bilgisayardanda kablosuz ağlardan kaldırıp tekrar tanıtmayı denedinizmi.Ben bu sorunu yaşadığımda bu şekilde çözüme kavuşturdum
quote:
Orijinalden alıntı: headspring
Modemi resetleyip bilgisayardanda kablosuz ağlardan kaldırıp tekrar tanıtmayı denedinizmi.Ben bu sorunu yaşadığımda bu şekilde çözüme kavuşturdum
Çok sağol sorunu çözdüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme