Şimdi Ara

Win8 Kendi Kendine Birşeyler yapıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar durduk yere kendi kendine oturum kapatıyor,ekran küçültüyor ekran paylaşımı bölümüne geçiyor.Normalde f4 tusu ile aktif olan bir şeye n tuşu ile geçebiliyor.chrome da sekme acınca otomatik olarak 88888... şeklinde yazılar yazıyor.kendi kendine facebook sohbetteki konusmaları kapatıyor sesi kısıyor.Kısacası yapmaması gereken yherseyi yapıyor format attım ama durum hala aynı.

• Paylaşımları devre dışı bırakın. Uzaktan yardım ve erişimi devre dışı bırakın. Sistemi formatlamışsınız ancak kullandığınız harici HDD ve bellekleri de virüs trojan taramasından geçirmelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

Paylaşımları devre dışı bırakın. Uzaktan yardım ve erişimi devre dışı bırakın. Sistemi formatlamışsınız ancak kullandığınız harici HDD ve bellekleri de virüs trojan taramasından geçirmelisiniz.

Paylaşımlar devre dışı sürekli sorun klavyede gibi fazladan karakter yazıyor ve kısa yolları çalıştırıyor ekran klavyesini kullannca sorun çıkmıyor
  • klavyene bıse gırmıs :(
  • bypire kullanıcısına yanıt
    sorun çok belli degilmi dostum klavyende sorun degiştir bitsin
  • Klavye degil sorun cunku klavyeye dokunmuyorken bile olmaya basladı n ve b tusları ozellıkle birdr silme tuşuna basınca hepten sacmalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMERICOS

Klavye degil sorun cunku klavyeye dokunmuyorken bile olmaya basladı n ve b tusları ozellıkle birdr silme tuşuna basınca hepten sacmalıyor

Birader sen demedinmi ekran klavye sinde nir sorun olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimyldrm

quote:

Orijinalden alıntı: AMERICOS

Klavye degil sorun cunku klavyeye dokunmuyorken bile olmaya basladı n ve b tusları ozellıkle birdr silme tuşuna basınca hepten sacmalıyor

Birader sen demedinmi ekran klavye sinde nir sorun olmuyor

Evet ama olay sadece klavye değil ekranı oynatınca bile işlem yapıyor bu sonradan oldu hala devam ediyor bir harfi sürekli tekrar eder şekilde yazıyor ve hiç durmuy*8gr
  • Sen o zaman HDD ye komple format at sistemi yeniden kur yine tekrarlarsa klavyeni değiştir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.