Şimdi Ara

winamp acınca pc kasıo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc min performansı süper ama winamp acınca öyle bi kasılıyor ki anlatamam .her sey kasıo sadece winamp acınca oluyor.winamp kapatıyosun hersey normal internet te oyun oynarken winamp acık olursa o oyunu oynamak mumukun olmuyor ınternet sayfalarında gezonmek vıdeoları ızlemek mumkun deıl wınamp acıkken.winamp acıkken cpu kullanımım %60 lara cıkıo kapatınca %0veya 2 lerde.Sd kullanımım normalde 220 -300 arası hersey normal fakat winamp beni olduruyor ..yardımlarınızı beklıyorum

• Dostum zaten artık çok kişi winamptan yakınıyor ve sende bundan kurtulmak istiyorsan alternatif playerlar var hemde bana göre winamptan daha güzel örnek olarak AİMP2 deneyebilirsin mesela süper özellikleri olmasına rağmen gerçektende çok hızlı çalışan bir programdır. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • Flv playerii unutmayalım
  • kardesim senden allah razı olsun okudum ve hemen AIMP2 programını indirdim cok yararlı işlemcimi hiç kasmıo haklısın ama msn de ne dinliyorum ozelliği nsl cıkartabılırız bılıosan lutfen birde ekolayzır olayı wardı mesela wınamp da ben jammix enhancer kullanıyordum AIMP2 de boyle bı durum var mı yazar mısın ltfen..ayrıca cok tesekkur edıyorum tekrardan boyle bı proqrama vesıle oldun :D:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.