Mp3 için kullandığım tek program. Bir de mpc classic var. |
Winamp efsanesi yıllar sonra güncellendi (5. sayfa)
-
-
İnanılmaz bir skin arşivi. Neredeyse bütün skinler mevcut. Skinleri bu siteden indirebilirsiniz. Site güvenlidir gönül rahatlığı ile indirebilirsiniz.
www.virustotal.comVirusTotalhttps://www.virustotal.com/gui/url/f0757c56247d25212da74b368614f818ba65880a6fead58f294a3033a7bb0e18
-
Hala bilgisayarımda yüklü. Severek de kullanıyorum.
-
Efsane programdı. Kapandıktan sonra VLC'ye geçmiştim.
Limeware ile epey sarıyordu. hey gidi.
-
1-) İlk önce herhangi bir şarkıyı vinamptan açın
2-) Klavye ile vinampın üzerinde iken NUL Yazın
3-) Daha Sonra Bir pencere açılacak , boşluk tuşuna basın sonrada ESC ye basın
4-) sonrada yine L tuşuna basın ve tekrar ESC'ye basın
5-) Son olarakta SOFT yazın...
Eğer Vinampınız normal halinden biraz daha farklı bir görüntü ve çok ndaha iyi ses kalitesi ile çalıyorsa başardınız...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zamanda İnternet'ten indirip kurması daha uzun zaman alıyordu hocam, CD hızlı olan yöntemdi genelde. :)
-
Bir de müzik görsellendirmeleri vardı. O Milk görsellendirmeleri nasıl yapılmış, bakardım dosyalarına, hiçbir şey anlamazdım. Adamlar matematikle yazmıştı her şeyi, formüller vardı sanki sadece. :D
-
Yaş 46 hala ver. 2.5 kullanıyorum :)
-
Şimdi tamam da eskiden başka pek alternatif yoktu. Arayüzler birkaç bin şarkı atınca donar kalırdı ya da ses çalıntı kodeklerden dolayı kötüydü, ya da basit bir şarkı aramada aradığını bulamazdın. O J tuşu ile aramanın hızı yoktu diğerlerinde. Winamp'ın da arada bugları olur, bildirirdik.
Ben de VLC kullanırım ama Windows kullansam muhtemelen hâlâ Winamp kullanıyor olurdum.
-
Eskide kaldı ama özlüyorsun
lise bitti gayet de biliyorum
-
artık aimp var winamp filan geçin abi
-
O arşiv bile ne kıymetli . Kullanayım desem MP3 yok elimde
winamp bebekkken biz mp3 indiriyorduk. Hey gidi hey. 56K ile saatler sürerdi beyler. 4,75 mb şu an 1 saniyede iniyor... Zaman çabuk değişiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 31 Temmuz 2022; 14:57:24 > -
Zamanınnda güncellemelerle bozduğu için foobar'a geçmiştim.
-
win 3.0 la başladım ben :( şu sıralar iş harici pc ile işim yok. winamp vs çoktan uçtu gitti :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X