Bildirim
Winamp ta albüm kapağı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Başka yolu var mı bilmiyorum ama ben dinlediğim şarkının bilgilerinde albüm adı yazmıyorsa sağ tıklayıp view file info'dan albüm bilgilerine albüm adını yazıyorum sonra da şarkının olduğu klasöre aynı adı taşıyan albüm kapağının olduğu jpeg dosyasını kopyalıyorum. -
Ama o zaman jpeg dosyasını mp3 dosyasıyla beraber taşımak gerekir. Bende çalanda öle değil yani jpeg dosyası yok.
quote:
Orjinalden alıntı: afeno
Başka yolu var mı bilmiyorum ama ben dinlediğim şarkının bilgilerinde albüm adı yazmıyorsa sağ tıklayıp view file info'dan albüm bilgilerine albüm adını yazıyorum sonra da şarkının olduğu klasöre aynı adı taşıyan albüm kapağının olduğu jpeg dosyasını kopyalıyorum.
-
Tamamdır hallettim -
quote:
Orjinalden alıntı: musasagiroglu
Tamamdır hallettim
Güzel de nasıl? -
quote:
Orjinalden alıntı: musasagiroglu
Tamamdır hallettim
Nasıl yaptığını söylersen biz de öğreniriz. -
Malesef olmamış yani olmuşta eklediğim kapak resmini dosyanın bulunduğu klasörün içine atıyormuş :S
Offfff bilen yok galiba... -
Windows Media Player 11 de yapması çok basit:=) -
Peki nasıl yani ekledimi ayrı bi jpeg dosyası olmicak. Eğer oluyosa media playerden yapılabilir. Winamp ta dinlediğimizdede gösterir herhalde.
quote:
Orjinalden alıntı: schumacher01
Windows Media Player 11 de yapması çok basit:=)
-
AudioShell Programı ile yapabilirsin.. MP3 e sağ tıklayıp özellikler De AudioShell sekmesine geç ordan kapak ekle de resmini seç
Son sürümü buradan indirebilirsin
http://www.softpointer.com/downloads/AudioShell135.exe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mapavrili53 -- 4 Temmuz 2008; 12:42:17 >
-
Arkadaşlar benim daha değişik bi sorunum var. Winamp ta albüm kapağını değiştiremiyorum.
Albüm kapağını arattırıyorum Winamp a, uyguluyorum değişmiyor,
Klasörün içindeki jpeg dosyasına cover, folder tarzı isimler yazıyorum değişmiyor.
Bu sorun her albümde olmuyor. Böyle spesifik adamların mp3lerinde bu sorunu yaşıyorum.
=(=(
-
Buyrun ben bunları "mp3tag" programı ile yapıyorum google yazıp indirebilirsiniz.
-
aa bu çok iyi oldu yaaa.. kurtuldum artık o çirkin görüntülerden!
sağolasın lionpaw -
@lionpaw
Uzun zamandır ihtiyacım vardı böyle bir programa. Teşekkürler!
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- excel"de 2 sütunu karşılaştırma düşeyara
- pdf i link olarak paylaşma
- teknik servis programı ücretsiz
- mp3 track çevirme
- uyap kelime işlemci
- en iyi ücretsiz antivirüs programı
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- google dns ayarları
- google play hizmetleri sürekli olarak duruyor
- para kazandiran yapay zeka uygulamaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X