Şimdi Ara

winamp'ta klavye kısa yolu kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biraz garip gelebilir ama öyle.media playerda rahatlıkla kullanabilirken winampta klavye kısayolumu kullanamıyorum.şarkıyı atlama -geri gelme-durdurma-tekrr dinleme kısa yollarını.. winamp-plug ins ten nasıl bi eklenti yapmam gerekior yardımcı olabilir misiniz?
    şimdiden teşekkürler..

• Klavye tuşlarının kullanılabilmesi için Winamp'a en üst kenarına bir kez tıklayıp aktif etmeniz gerekiyor sanırım. Çünkü öbür türlü winamp pasif durumda oluyor. Ben böyle yapıyorum.
  • yardımın için teşekkürler ama ben bunu daa önce denemiştim yine göz attım ama olmuo yani onunla ilgili değil malesef..
  • Yok bende uğraştım çalışmıyo ya : ((
  • Ben bi çok verisyonunu denedim xcvb tuşları ile yönetilebiliyo.?

yeni versiyonları deneseniz belki düzelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXx_xXx

Ben bi çok verisyonunu denedim xcvb tuşları ile yönetilebiliyo.?

yeni versiyonları deneseniz belki düzelir.

eet cok sağol yardımın için ama ben yine de kendi özel tuşlarımı isterdim..teşekkürler..

sen de sağol arkadaşım:)
  • options>prefences>global hotkeyi seçerek istediğiniz tuşları yada hazırlarını kullanabilirsiniz zaten.olmuyo mu o şekilde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

options>prefences>global hotkeyi seçerek istediğiniz tuşları yada hazırlarını kullanabilirsiniz zaten.olmuyo mu o şekilde?

oleeeyyy!!! eet arkadaşım cok teşekkürler yaw: ) o dediğin yere girdikten sonra enable yapmak yeterli oluor ctrl+alt+insert fln yazıo ama klavyemdeki play-durdur-değişme tuşlarına denk gelio sanırım ve gayet sorunsuz çalışıo tekrr teşkkür ederim
  • rica ederim.kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.