Şimdi Ara

Window 7 Kurulumu Hakkında Yardım Edermisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Window 7 Kurulumu Hakkında Yardım Edermisiniz ?

windows xp 32bit Kullanıyorum ve 2.4Gb'lık dosyayı indirdim..

Şimdi Yukardaki rar dosyasının içnide Setup war ordan mı kurcam nasıl yapacam yoksa rarı klasöre çıkarıp DVD'ye Çekip format atar gibi mi Kurcam ?

• Bu indirdiğiniz 2.4GB'lık dosya .rar değil. .ISO dosyası yani kalıp dosyası. WinRAR'da .iso desteği olduğu için içeriğini .rar gibi görebilyoruz.

Neyse, yapmanız gereken, Nero'ya girip kayıtlı tasarı ya da disk kalıbını seçip indirdiğinzi 2.4GB'lık dosyayı göstermek olacak. O otomatik halledecek, normal bir işletim sistemi DVDsi haline gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 22 Ocak 2009; 21:19:55 >
  • eywllah cevabın için... peki rarlı dosyayı mı göstercem yoksa rardan cıakrıp mı göstercem neroda ?
  • birde dedigini yapıyorum bu sefer başka seçenek cıkıyor

Window 7 Kurulumu Hakkında Yardım Edermisiniz ?
  • dvd data yı açıcan oradan kalıp olarak yaz dicen ve o menünün içine atıcan dosyaları, sonra yaz dicen ve en az hızda yaz.
  • Verdiğiniz ekran görüntüsünde en aşağıda "Disc Image or Saved Projects" yazan yere tıklayın. Bir pencere çıkacak ve ordan dosya seçmenizi isteyeyecek. İndirdiğiniz 2.4 GB'lık dosyayı gösterin. Klasöre falan çıkartmadan, tek parça halinde.
  • küçük bir ayrıntı ;

indirdiğin dosya zaten isodur..winrar iso açabildiği için winrar şeklinde görünüyor yani indirdiğini winrarla hiç bulaşmadan direk neroda kalıp olarak yazdıracaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.