Şimdi Ara

windowa10 dan windows 7 ye geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    amd e1-2100 işlemcili 4gb ramli laptobum var.
    çok yavaşladı bilgisayarım. oyun falan oynamıyorum.
    windows 7 yüklesem daha rahat çalışır mı? ya da 4 gb ram daha alsam faydası olur mu?
    gerçi hiç format atmadım 3 senedir.
    fikir verebilirseniz sevinirim.
    teşekkürler

• Bilgisayarı yavaşlatan sebepler işletim sisteminin yüklü olduğu sürücü yani genelde c bir lur orada yer kalmadıysa dosya sil yer aç. Reminin yetip yetmediğini oyun açıkken görev yöneticisini aç orada remin hepsini kullanıyorsa yetmiyordur yada oyunların minimum sistem gereksinimleri diye arat internetten onu bile karşılamıyorsa yetmiyordur. Oyunlar genelde ekran kartları ister yani güçlü bir ekran kartı şart sonra rem sonra işlemci gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekkürler,
    zaten oyun oynamıyorum.
    görev yöneticisinden baktığım zaman
    şuan google chrome açık
    3 tane google chrome gözüküyor cpu %45 falan
    toplamda cpu % 85 kullanılıyor
    ram ise %60 civarında kullanılıyor gözüküyor.
  • Windows 7 driverlari sikinti olabilir eger mevcutsa deneyebilirsiniz.

3 senedir format atmadiginiza gore bilgisayarin icini temizleme aliskanliginiz da yok demektir. Bilgisayara format atin icini de temizlettirin, icini derken fiziksel manada.

Laptoplarin zaten omru 4-5 yillik oluyor cabuk dagiliyorlar. Ici masaustu gibi ferah olmadigindan heryeri toz kapliyor, hdd masaustu gibi sabit olmadigindan cok sallaniyor ve bozuluyor, fanin gucu dusup termal macun kurumaya basladiginda asiri isinmaya sebep oluyor islemci carpani sicaklik kontrolu icin dusuruluyor, bunlarin hepsi bir araya gelince olu gibi oluyor pc.

Windows'un omruyse 2 yil ondan sonra format atmak sart oluyor.
  • Win7 home 64 kurabilir yada daha hızlı olsun dersen 86 32 bit kurmanı öneririm.Oyun zevki alamazsın online film internet için ideal makinen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carso -- 28 Eylül 2017; 20:55:18 >
  • cevaplar için teşekkürler,
    format atacağım verim alamazsam windows 7 32bit kurmayı denerim.
    teşekkürler
  • Windows 10 yüklü bir bilgisayara windows 7 yükleyemeyebilirsiniz, yüklemeden önce notebook modeline göre bir araştırma yapıp ondan sonra disk biçimlendirmenizi tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yarın müsait olunca format atacağım düzelmezse windows 7 yüklemeden önce sizden yardım alırım.
    teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar
    benim bilgisayarım OS:windows 10
    ve ben windows 7 yapmak istiyorum nasıl yapabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.