Şimdi Ara

Wİndows 1 kulaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , win.8.1 den win10 a yükseltme yaptım ama ses ile alakalı sorun yaşıyorum . Normalde bilgisayarım hoperlörlerinden ses geliyor ama kulaklığı taktığımda kulaklığa ses gelmiyor, sanki hiç birşey takmamışım gibi pc den ses geliyor. win 8.1 de iken bu sorun yoktu. Realtek audio hd son sürümünü yeniden kurdum güya ama değişen birley olmadı. bi arkadaş da aynı sorunu yaşamış ve çözmüş sorunu , kulaklığın üzerine sağ tıklayıp konektör aç demiş olmuş ama, bende onun gibi yapayım dedim.... onun bahsettiği ses menüleri bende yok :/ bu sorunu nasıl çözerim bilgisi olan varmı acaba.

• sağ alttaki sistem ses simgesine sağ tıkla
    "Ses Aygıtları/ Kayıttan yürütme aygıtları" var hangisini görürsen onu seç.

Orada çıkış aygıtları vardır. tıklayıp alttan "Varsayılan yap" dedinmi olması lazım. ses diğerine geçiyor.
    benim monitör ile kulaklık/hoparlör arasında geçiş için kullandığım yol bu. uzun yol gibi gelse de alışınca iki saniye.

senin soruna çözüm olur mu emin değilim aslında ama dene derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 12 Eylül 2015; 10:12:11 >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Malesef tek seçenek var, resim atıyorum sorunum hala devam ediyor. kulaklık çıkışını bir türlü çalıştıramadım.
    Arkadaşlar yokmu bu tür bi sorunla karşılaşıp çözen.
     Wİndows 1 kulaklık sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.