Şimdi Ara

Windows 10 %100 disk kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da açıkça anlaşıldığı üzere bilgisayarımdaki disk kullanımı %100 siz sormadan söyliyeyim
    malwarebytes ile taradım ve temizledim şu hizmeti bu hizmeti kapat diyecekseniz internette görülenlerin çoğunu kapadım Kullanım ben işlem yapmasam bile %1 ile %100 arasında oynayıp duruyor bu da bilgisayarın performansını önemli ölçüde düşürüyor.

• Hocam cozumu yok b3n cok bakindim deneme yaptim son care win 7 ye döndüm. Bende iki farkli yuklemede de ayni sorun olustu. Win 10 yeni surumu cikti. Sehir disinda oldug7m icin deneyemedim. Care olur mu bilmiyorum gidince deneyecegim. Eger yine ayni soryn olursa kullandigim8z bir donanim ile ilgili oldugunu var sayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımımla ilgili olduğunu sanmıyorum2 aydan uzun süredir windows 10 kullanıyorum ve son 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum ve son 2 hafta içinde de bilgisayara kurduğum ekstra bir şey yok
  • ayrıca genellikle disk kullanan programlar windowsun kendi programları olarak görünüyor
  • Wise Ram Optimizer öneririm. Faydası olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agentwho A kullanıcısına yanıt
    Asc 10 kullanıyorum onda ram optimize seçeneği var zaten bu programın pek bir farkı varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.