Şimdi Ara

Windows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
5
Favori
8.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alibeyindonanimhaberi A kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler.
  • bende geçmek isterim windows 10 na ancak bir sürü önemli dosyam var 250-300 gb kadar onlar kesin silinecek cünkü windows 10'na geçerken format falan atıcak herhalde hadi onu geçtim windows 10'na geçiş yaptığımızda ekran kartı driverları vb driverlar nasıl olacak nerden bulacağız o driverları bu işler gözümü korkutuyor o yüzden rezerve falan etmedim windows 7 kullanırım en azından kafam rahat eder
  • Arkadaşlar ben olayı tam anlayamadım.Windows 8.1 orjinal sisteme sahibim diyelim.Kimisi diyor ki Microsoft sadece 1 sene ücretsiz win10 kullanmanıza izin veriyor diyor.Kimisi de diyor ki sisteminiz orjinalse sonsuza kadar ücretsiz windows 10 sahibi olacaksınız diyor.Hangisi doğru?Ya da tam olarak doğru bilgi nedir?

"Microsoft'un korsan kullanımını azaltmak amacıyla yapıldığı öngörülen bu durum aslında sanıldığı gibi değil. Evet, Windows 10'un ön izleme, yani beta sürümlerini kullanan kullanıcılar direkt olarak Windows 10'un tam sürümüne geçebilecek, fakat bu geçişi yapan kullanıcılardan MSA aranacak. Yani resmi ve onaylı bir Microsoft hesabı olanlar tam sürüme geçiş yapacaklar. MSA hesabına sahip olabilmek için ise Windows 10'un ön izleme sürümüne giriş yaptığınız Microsoft hesabınızın önceden Windows 7 veya Windows 8 sürümlerinden biri ile aktif olmuş olması gerekiyor. Yani normalde bir lisanslı Windows kullanmadan Windows 10'un ön izleme sürümünü kullanmaya başlamışsanız 29 Temmuz'da siz Windows 10'un tam sürümüne geçemeyeceksiniz. Geçebilmek için Windows 10 sürümlerinden birini satın almanız gerekecek. "OOOoo beleş Windows, alırım bir dal" hevesiyle hemen Insider programına kayıt olup Windows 10 indirenler varsa eğer tam sürüme geçemeyeceklerini söylemek gerekiyor. Ancak Windows 10'un ön izleme sürümüne lisanslı Windows 7 veya Windows 8 sürümlerinden bu sürümlerde kullandıkları Microsoft hesabı ile geçiş yapanlarda herhangi bir sıkıntı olmayacak. "

Yani şimdi gitsem windows 8.1 satın alsam,sonra windows 10 deneme sürümünü kursam full sürüm süre sınırı olmadan windows 10 sahibi olabilecek miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 6 Temmuz 2015; 4:10:03 >

• Olay şu, 1 yıllık geçiş süresi var, 1 yıllık sürede lisansli kullanıcı w7/8.1 den w10 a terfi edecek ve sonsuza dek o makine w10 lisansına sahip olacak.
    1 yıl sonunda kampanya bitecek ve w10 a terfi için para vereceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Arkadaşlar ben olayı tam anlayamadım.Windows 8.1 orjinal sisteme sahibim diyelim.Kimisi diyor ki Microsoft sadece 1 sene ücretsiz win10 kullanmanıza izin veriyor diyor.Kimisi de diyor ki sisteminiz orjinalse sonsuza kadar ücretsiz windows 10 sahibi olacaksınız diyor.Hangisi doğru?Ya da tam olarak doğru bilgi nedir?

"Microsoft'un korsan kullanımını azaltmak amacıyla yapıldığı öngörülen bu durum aslında sanıldığı gibi değil. Evet, Windows 10'un ön izleme, yani beta sürümlerini kullanan kullanıcılar direkt olarak Windows 10'un tam sürümüne geçebilecek, fakat bu geçişi yapan kullanıcılardan MSA aranacak. Yani resmi ve onaylı bir Microsoft hesabı olanlar tam sürüme geçiş yapacaklar. MSA hesabına sahip olabilmek için ise Windows 10'un ön izleme sürümüne giriş yaptığınız Microsoft hesabınızın önceden Windows 7 veya Windows 8 sürümlerinden biri ile aktif olmuş olması gerekiyor. Yani normalde bir lisanslı Windows kullanmadan Windows 10'un ön izleme sürümünü kullanmaya başlamışsanız 29 Temmuz'da siz Windows 10'un tam sürümüne geçemeyeceksiniz. Geçebilmek için Windows 10 sürümlerinden birini satın almanız gerekecek. "OOOoo beleş Windows, alırım bir dal" hevesiyle hemen Insider programına kayıt olup Windows 10 indirenler varsa eğer tam sürüme geçemeyeceklerini söylemek gerekiyor. Ancak Windows 10'un ön izleme sürümüne lisanslı Windows 7 veya Windows 8 sürümlerinden bu sürümlerde kullandıkları Microsoft hesabı ile geçiş yapanlarda herhangi bir sıkıntı olmayacak. "

Yani şimdi gitsem windows 8.1 satın alsam,sonra windows 10 deneme sürümünü kursam full sürüm süre sınırı olmadan windows 10 sahibi olabilecek miyim?

Bu kadar niye karıştırdın ki kafanı anlamayacak bir şey yok. Sağda solda milletin salladıgı şeylere bakma . 1 yıl içinde orijinal windows 8.1 ve windows 7 lisansı olanlar windows 10 sahibi olacak işte bu kadar basit .

• quote:

sen herşeyi çorba pardon aşure yapmışsın, karıştırdığın şeyleri kendi içinde tekrar karıştırmışsın,

+rep ve açıklama....

1 - orjinal w7, w8 (update yoluyla w8.1 çıkarman lazım) ve w8.1 varsa ve bütün güncellemer yüklüyse, 29 temmuzdan başlayarak 1 yıllık süre içerisinde w10 ücretsiz terfi edebileceksiniz,

yani orjinal w8.1 var ama w10 çıktıktan 1 yıl sonra ben w10 istiyorum dersen, microsoft'ta sana ''hayhay terfi ücreti lütfen'' diyecek,

bir yıl içinde terfi edenler o makinanın ömrü boyunca w10 full kullanabilecek, (isterseniz 200 yıl kullanın gerisi size kalmış)

son olarak sakın orjinal w8.1 alıpta üstüne insider w10 kurma,

orjinal w8.1 kur, bütün updatelerini yap ve 29 temmuzu bekle,

29 temmuzdan sonra w8.1 updateden w10 görürgörmez indir ve kur,

eğer w10 rezervasyonu da isterseniz bu konuyu inceleyinhttp://forum.donanimhaber.com/m_106502727/tm.htm

eğer paypalın varsa ve ucuza w8.1 istersen bu konuyu incele

http://forum.donanimhaber.com/m_107384078/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

quote:

sen herşeyi çorba pardon aşure yapmışsın, karıştırdığın şeyleri kendi içinde tekrar karıştırmışsın,

+rep ve açıklama....

1 - orjinal w7, w8 (update yoluyla w8.1 çıkarman lazım) ve w8.1 varsa ve bütün güncellemer yüklüyse, 29 temmuzdan başlayarak 1 yıllık süre içerisinde w10 ücretsiz terfi edebileceksiniz,

yani orjinal w8.1 var ama w10 çıktıktan 1 yıl sonra ben w10 istiyorum dersen, microsoft'ta sana ''hayhay terfi ücreti lütfen'' diyecek,

bir yıl içinde terfi edenler o makinanın ömrü boyunca w10 full kullanabilecek, (isterseniz 200 yıl kullanın gerisi size kalmış)

eğer w10 rezervasyonu da isterseniz bu konuyu inceleyinhttp://forum.donanimhaber.com/m_106502727/tm.htm

Bilgi için teşekkürler arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 6 Temmuz 2015; 20:55:14 >

• quote:

Arkadaşlar ben olayı tam anlayamadım.Windows 8.1 orjinal sisteme sahibim diyelim.Kimisi diyor ki Microsoft sadece 1 sene ücretsiz win10 kullanmanıza izin veriyor diyor.Kimisi de diyor ki sisteminiz orjinalse sonsuza kadar ücretsiz windows 10 sahibi olacaksınız diyor.Hangisi doğru?Ya da tam olarak doğru bilgi nedir?

Orijinal Windows 7 ya da 8 sahibi isen 1 yıl içinde Windows 10'a geçtin geçtin yoksa para vererek windows 10 alabileceksin... OlaY BU KADAR BASİT...

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Olay şu, 1 yıllık geçiş süresi var, 1 yıllık sürede lisansli kullanıcı w7/8.1 den w10 a terfi edecek ve sonsuza dek o makine w10 lisansına sahip olacak.
    1 yıl sonunda kampanya bitecek ve w10 a terfi için para vereceksin.

W10 dan sonra 8 yapsak spnra yine 10 devamn mı lisans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 9.70 dolarlık paypal ödemesini yaptım.Ödeme kabul edildi diye paypal'dan mail geldi.Şimdi Oplata'dan cd key bekliyorum.İnş sorunsuz tamamlarız alışverişi...

Edit: Keyim geldi ve Win 8.1 Kurulumu altındaki programlar win8.1 indirmeye başladım.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 7 Temmuz 2015; 12:59:31 >
  • quote:

quote:

+rep ve açıklama....

Hocam çok teeşekkürler sayenizde orjinal sistemim oldu.

• AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun....
  • quote:

hayırlı olsun....

Teşekkürler.Kafasında soru işareti olanlar için resim de yükledim.
    Windows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladıWindows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladıWindows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 7 Temmuz 2015; 18:55:04 >

• Orijinal 8.1 var windows 10 simgesi geldi yüklemeyi düşünüyorum fakat uygulama oyunlarda uyumluluk sorunu çıkartmasından korkuyorum bilgili bir arkadaş yardımcı olabilir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTM sürümü sızdırıldımı
  • Mer.Arkadaşlar bende rezervasyon yaptım fakat 10 gün sonra "CPU desteklenmiyor"uyarısı aldım ne yapabilirim.

İşlemci: İntel pentium (R) CPU P6200 @ 2,13 Ghz

• arkadaşlar win 10 rezerve yaptırdım güncelleme olarak mı gelecek yoksa iso dosyası indirim sıfır format mı atacağız
  • armagan_60 A kullanıcısına yanıt
    Güncelleme olarak gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Güncelleme olarak gelecek.

Güncelleme olarak gelmesi stabilite ve uyumluluk sorunlarına sebep olacak mı?Birden fazla işletim sistemi kurmuşuz gibi Windows.old gibi saçma sapan bir klasör falan olacak mı?Nefret ediyorum bu tarz depolama sistemlerinden.Herkesin ortak derdi temiz kurulum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 11 Temmuz 2015; 9:28:21 >
  • bır sorum olacak, win10 yeni işletim sistemi. MAlum driver'lar filan sorunlu olursa burnumuzdan getirir. Acaba sorunla karşılaşır mıyız?

yoksa hemen kurup driverlarda gelir mi akabinde?

bende sıfır kurulum yapmak isteyenlerdenim...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.