Şimdi Ara

Windows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
5
Favori
8.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 29 Temmuz bugün.Hala gelmedi yükseltme...Sizde de durum aynı mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 29 Temmuz 2015; 15:34:02 >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Kademeli olarak dağıtılmaya başlandı, herkese aynı anda verilmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Kademeli olarak dağıtılmaya başlandı, herkese aynı anda verilmiyor.

CEvabınız için teşekkürler.O zaman bu günler,belki de haftalar sürecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 29 Temmuz 2015; 16:27:21 >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Windows 10 güncellemesi şuanda benim bilgisayarıma gelmiş.

Windows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladı
  • Ben 3 kere baştan indirdim. Hep hata verdi. En sonunda indirme aracı ile indirip USB'ye yazdım. O şekilde yükselttim.
  • ARKADAŞLAR BEN İNDİRDİM BİR ŞEY SİLİNMNİYOR HER SEY YERİNDE BELİRTEYİM RECOVERYDE SİLİNMİYOR GELELİM SORUMA ŞU BAŞLAT VARYA TÜM PROGRAMLAR DİYORUM ALFABETİK OLMUŞ ONU WİNDOWS 7 GİBİ NASIL AYARLANIYOR GENELDE VİDEOLARA BAKTIM ÖYLE AYARLAMIŞLAR AMA BEN ALFABETİK DEGİŞTİREMEDİM NORMALE DÖNDÜREMEDİM VARMI AYARI BİLEN
  • BAKIN BÖYLE BU AYARI BULAMADIM DELİRCEM YA ACABA PROMU DEDİM ODA DEGİL HOMEDE BÖYLE AYARI NERDE BU MERETİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Windows 10 güncellemesi şuanda benim bilgisayarıma gelmiş.

ne yaptın kurdunmu başlat menüsü bu sekildemi resimdeki gibimi alfabetikmi söylermisiniz

• rezerve şeyini yaptım. ne zaman gelir win 10?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harbibirii

ARKADAŞLAR BEN İNDİRDİM BİR ŞEY SİLİNMNİYOR HER SEY YERİNDE BELİRTEYİM RECOVERYDE SİLİNMİYOR GELELİM SORUMA ŞU BAŞLAT VARYA TÜM PROGRAMLAR DİYORUM ALFABETİK OLMUŞ ONU WİNDOWS 7 GİBİ NASIL AYARLANIYOR GENELDE VİDEOLARA BAKTIM ÖYLE AYARLAMIŞLAR AMA BEN ALFABETİK DEGİŞTİREMEDİM NORMALE DÖNDÜREMEDİM VARMI AYARI BİLEN

Aynen ya alfabetik çok gıcık oluyor.

Windows 7 deki gibi olsa süper olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

Orijinalden alıntı: harbibirii

ARKADAŞLAR BEN İNDİRDİM BİR ŞEY SİLİNMNİYOR HER SEY YERİNDE BELİRTEYİM RECOVERYDE SİLİNMİYOR GELELİM SORUMA ŞU BAŞLAT VARYA TÜM PROGRAMLAR DİYORUM ALFABETİK OLMUŞ ONU WİNDOWS 7 GİBİ NASIL AYARLANIYOR GENELDE VİDEOLARA BAKTIM ÖYLE AYARLAMIŞLAR AMA BEN ALFABETİK DEGİŞTİREMEDİM NORMALE DÖNDÜREMEDİM VARMI AYARI BİLEN

Aynen ya alfabetik çok gıcık oluyor.

Windows 7 deki gibi olsa süper olacak

onun ayarı nerde nasıl yapılıyor bulamadım bazıları normal yapmışlar bilen olsa yardımcı olsa bize ya videoların hem alfabetik hem klasör olarak gördüm yardım edin arkadaşlar :) yoksa 34 bitler alfabetik oluyorda 64 bitler mi normal oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbibirii -- 31 Temmuz 2015; 13:42:18 >

• w 8.1 64bit kullanıyorum. rezervasyon ile indirme işlemi yapacam ama 64 mü 32 mi inecek bilmiyorum...

• küfrettin K kullanıcısına yanıt
    Tabii ki 64.

• bkaakco kullanıcısına yanıt
    Ama inen dosya boyutu güncelleştirmede gözüküyor. 2.66 falan.
    Emin olmam gerekiyor. Varmı öğrenmenin yolu

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler korsanlara durum nedir banada geldi güncelemede elimde wista keyi var hiçbir halta yaramaz rezerve falan etim şuan hazırda bekliyor da sonuçta bedava verecek değiler ya korsanlara yani benim gibilere açıklayan olursa sevinirim
  • süper windows 10 önceki windows 7 de açılışta 2-3 dakkayı buluyordu bunda 10-20 saniye mükemmel bea kesinlikle tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.