Şimdi Ara

Windows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
5
Favori
8.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Korsansa biraz zor gibi. Ama birkaç aya ilacı çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: S3thdrift

Arkadaşlar, 1 yıl içinde Windows 10'a ücretsiz geçebilmek için önceden rezervasyon yaptırmaya gerek var mı?

29 temmuz için pcden kayıt yaptırın

İşte hocam sormak istediğim de eğer o tarihe kadar kayıt yaptırmazsak hakkımızı kayıp mı ediyoruz?
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    Korsan kullanmiyorum
  • Pro yükseltince nasıl olacak? Yeni lisans mı alacaksın?
  • Bana uyari gekdi starter kullaniyorum. Win10 u ucretsiz al diye kutucuo cikti update kisminda onayladim ve 29 unda bilgisayarina yuklenecektir dedi. Su an hic bir guncelleme yapamıyorum win10 rezerve edildi diye yazi var sadece. Hayirlisi bakalim heycanla bekliyoruz :)

• Rezerve olayı hem insanlara duyurmak hem de bu yükseltme işini oldukça kolaylaştırmak için başarılı bir olay, milyonlarca kullanıcının haberi var artık bundan ve ücretsiz yükseltme verilmesi de güzel yani
    Rezerve uyarısı gelmeyenler üzülmesin, lisanslı kullanıcılar ağustosun başında uygun Windows 10 isosunu internetten indirip d diskinde bir klasöre ya da bir usb belleğe çıkarsınlar, internete bağlı halde iken setup.exe yi çalıştırıp yükleme işlemini yapsınlar, aktivasyon sorunu olmadan Windows 10 a yükseltme gerçekleşecek, o makinede sıfır kurulum yapıldığında cd key girmeyin, internete bağlandığında yine otomatik etkinlesecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 10 eski ya da düşük model bilgisayarlarda windows 8.1'e göre daha mı akıcı çalışacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son açıklamalarda Windows 10'un yükseltme şeklinde geleceği söyleniyor. Yani iso şeklinde dağıtmayıp windows 8'i Windows 8.1'e yükseltildiği gibi bir yükseltme işlemine tabi tutulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Son açıklamalarda Windows 10'un yükseltme şeklinde geleceği söyleniyor. Yani iso şeklinde dağıtmayıp windows 8'i Windows 8.1'e yükseltildiği gibi bir yükseltme işlemine tabi tutulabilir.

iso mutlak çıkacaktır şuan onu bekliyorum 29undan önce bile çıkabilir tam sürüm
  • denedim olmuyor w10 a geçmek çok istiyorum w8.1 pro kullanıyorum acil yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Son açıklamalarda Windows 10'un yükseltme şeklinde geleceği söyleniyor. Yani iso şeklinde dağıtmayıp windows 8'i Windows 8.1'e yükseltildiği gibi bir yükseltme işlemine tabi tutulabilir.

iso mutlak çıkacaktır şuan onu bekliyorum 29undan önce bile çıkabilir tam sürüm

Tam sürüm çıktı deniyor.
    http://forum.donanimcibaba.com/yazilim/windows-10-professional-32-bit-ve-64-bit-full-surum/

• Bugün lisanslı 8.1'i formatla pcme kurdum. Kullanıcı hesabı ayarlarından sonra direkt rezervasyon için kayıt istedi. E postamı falan girdim ancak mail gelmedi. Ayrıca taskbarda o logo da yok ama zannedersem bir sıkıntı olmayacaktır.
  • hocam mıncıklanmış sürüm 1 2 gün daha bekliycem msdn yeni sisteme direk 10 kurucam sanırım win8 driverları çalışır
  • İkonun gelmesi için tüm güncelleştirmeleri yükle
    İllaki çalışır hocam aksi halde W10 driverları yok gibi zaten çok büyük sıkıntı olur. En iyisi bir süre daha beklemek ben hemen kurmayacağım
  • hocam ben update'e karşıyım 8den 10'a geçmem 10 isoyu kurarım direk ama driverlar hali hazırda 8 olarak çıkıyor onlarda %90 uyumludur fakat şimdi yeni sistem alıyorum denemek bakmak lazım oyunlarda win 10 çalıştırmaz diye korkuyorum birazcıkın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 26 Temmuz 2015; 23:46:21 >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Yinemi yeni sistem Çalıştırır merak etme sorun çıkacağını sanmıyorum bende çıkar filan diye kurmayacağım ilk günden
  • Windows 10'a yükseltme yapınca yüklü programlar yeni sisteme kurulu olarak taşınacak mı, yoksa silinecek mi? Eski sistemin "Windows.old" adlı bir klasöre taşındığını biliyorum da, yüklü programlar da bu klasöre taşınıp kayboluyor mu, onu hatırlamıyorum. Bilen var mı bunu?

Bilgisayara birkaç oyun yükleyecektim; ama bunların kurulumu bu yükseltme kapsamında ortadan kalkacaksa çarşamba günkü güncelleştirmeyi bekleyeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Rezerve olayı hem insanlara duyurmak hem de bu yükseltme işini oldukça kolaylaştırmak için başarılı bir olay, milyonlarca kullanıcının haberi var artık bundan ve ücretsiz yükseltme verilmesi de güzel yani
    Rezerve uyarısı gelmeyenler üzülmesin, lisanslı kullanıcılar ağustosun başında uygun Windows 10 isosunu internetten indirip d diskinde bir klasöre ya da bir usb belleğe çıkarsınlar, internete bağlı halde iken setup.exe yi çalıştırıp yükleme işlemini yapsınlar, aktivasyon sorunu olmadan Windows 10 a yükseltme gerçekleşecek, o makinede sıfır kurulum yapıldığında cd key girmeyin, internete bağlandığında yine otomatik etkinlesecek

Boot edilebilir Windows 10 ISO'su yazdırılmış USB bellekten format atarak, temiz kurulum yaparken mevcut orijinal Windows 8.1 lisansımı girdiğimde kabul olacak mı peki?

Eğer olacaksa hiç yükseltme ile uğraşmayayım. Format atılmış temiz kurulum, yükseltmeden iyidir.

• İşletim sistemiyle alakalı alakasız tüm güncellemeleri, isteğe bağlı olanlardan Microsoft ürünlerinin güncellemelerine, yüklediğimde o ikon geldi. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Windows 10a yükseltme yapınca yüklü programlar yeni sisteme kurulu olarak taşınacak mı, yoksa silinecek mi? Eski sistemin Windows.old adlı bir klasöre taşındığını biliyorum da, yüklü programlar da bu klasöre taşınıp kayboluyor mu, onu hatırlamıyorum. Bilen var mı bunu? Bilgisayara birkaç oyun yükleyecektim; ama bunların kurulumu bu yükseltme kapsamında ortadan kalkacaksa çarşamba günkü güncelleştirmeyi bekleyeyim?

Microsoft, yükseltmede programlarının ve dosyalarının aynen kalacağını beyan ediyor. Benim de bilgisayarımda bir bildirim var. bildirim simgesini tıklayıp ordaki detayları okuyabilirsin. Detaylarda bilgisayarının ve programlarının yeni sürümle uyumlu olup olmadığının da özeti var...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.