Şimdi Ara

Windows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
5
Favori
8.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, 1 yıl içinde Windows 10'a ücretsiz geçebilmek için önceden rezervasyon yaptırmaya gerek var mı?
  • Win 7 Ultimate'den Win 10 rezervasyonumu yaptım. 29 Temmuz'dan önce Win 7'yi tekrardan kurucam, temiz şekilde bırakıcam hiçbir şey kurmicam.

Win 10 geldi kurduk diyelim. 5-6 ay sonra oldu da format atmak istesem, yeniden Win 10 nasıl kurucam ? Elimde ISO da olmayacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Win 7 Ultimate'den Win 10 rezervasyonumu yaptım. 29 Temmuz'dan önce Win 7'yi tekrardan kurucam, temiz şekilde bırakıcam hiçbir şey kurmicam.

Win 10 geldi kurduk diyelim. 5-6 ay sonra oldu da format atmak istesem, yeniden Win 10 nasıl kurucam ? Elimde ISO da olmayacak ?

Elinizde iso olacak. Şu an ön izleme sürümlerinin bile isosu var. Sıkıntı yok
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Ön izlemenin ISO'su var biliyorum da, bu Win 10 yükseltme olarak gelmeyecek mi bizim PC'ye. Yoksa ISO indirmemize olanak mı verecek ?

ISO olacaksa KEY işi / aktivasyon nasıl olacak ?
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Upgrade olarak gelecek de ISO dağıtımı da olacaktır. Win 8 için yükleme medyası oluşturma aracı vardı . Aynı şekilde bunda da olur çünkü format atılması icap ettiğinde her seferinde 8 kurup üstüne aynı upgrade adımları takip etmek çok zor olur ki 1 milyar cihaza yükseltme hedefliyor. Orijinal 7 ve 8.1 sahiplerine mail aracılığı ile win 10 keyi de yollanır.
  • Single Language kullananların pek dert etmesine gerek yok bence. Orijinal 8.1 ISO'su ile sıfırdan kurulum yaptım, anahtar BIOS'ta kayıtlı olduğu için sistem kendi kendini etkinleştirdi, hiçbir anahtar sormadı. Windows 10 ISO'su çıkarsa(ki ilerleyen zamanlarda çıkacak deniyor) yine aynı adımların olacağını umut ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim merak ettiğim'de şu var şimdi W10 kurulumu bittiğinde sistem sıfırdan kurulmuş gibimi olacak yoksa önceden yüklü olan programlarımız ve yazılımlarımız aynı şekilde duracakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Arkadaşlar benim merak ettiğim'de şu var şimdi W10 kurulumu bittiğinde sistem sıfırdan kurulmuş gibimi olacak yoksa önceden yüklü olan programlarımız ve yazılımlarımız aynı şekilde duracakmı?

Guncelleme seklinde gelecegi icin silinmeyecek. Nasil ki win8 den 8.1e gecildigi gibi

• Kaya kullanıcısına yanıt
    Böyle olacaksa sorun yok teşekkürler ben 8 kullanmadım W7'den direk 8.1 kurdum.
  • Laptopun win8 64 bit lisans barkodu neredeyse silinmiş. şimdi yandık işte.

• benim pc son 1 ayda yavaslamaya başladı hatta açılışta agırlastı 30 saniyede acılan açılışta 2 4 dakikada acılıuyor varmı arkadaslar böyle sorunu olan son zamanlarda windows 10 geçişlerde böylemi aolmaya başladım çözemedim valla tuaf ilkez böyle bir şeyle karşılasıyorum bir şeyde indirmedim tuaf
  • Arkadaşlar, 1 yıl içinde Windows 10'a ücretsiz geçebilmek için önceden rezervasyon yaptırmaya gerek var mı?
  • Selam,

Benimde bir kisa sorum olucak,

windows 7 home dan windows 10 pro ya gecis olabilirmi ? Olursa nasil oluyor o is?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barutx

Selam,

Benimde bir kisa sorum olucak,

windows 7 home dan windows 10 pro ya gecis olabilirmi ? Olursa nasil oluyor o is?

Emin değilim ama olmuyor diye biliyorum bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S3thdrift

Arkadaşlar, 1 yıl içinde Windows 10'a ücretsiz geçebilmek için önceden rezervasyon yaptırmaya gerek var mı?

29 temmuz için pcden kayıt yaptırın

• Arkadaşlar şimdi benim laptop orj win 7 ama şu an 8.1 kullanıyorum.Win 10 geçişinden önce orj win 7 sürümünü yüklememmi gerekecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Laptopun win8 64 bit lisans barkodu neredeyse silinmiş. şimdi yandık işte.

Win 8 keyleri genelde UEFI Bios'da yer alır. Siz UEFI modda kurulumu yapın. Muhtemelen key sormayacaktır.
  • barutx kullanıcısına yanıt
    Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium -->Windows 10 Home
    Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate ---> Windows 10 Pro
  • Surface Pro 3 tabletime çıktığı gibi yükleyeceğim. Fakat masaüstümde mecburen creative ses kartına sürücü çıkarana kadar bir süre daha windows 7'ye devam.
    Creative ses kartı sürücüsü konusunda lanet bir firma malesef.
  • Su an bulunan windows 7 home premium u 7 pro yaparsam win 10 dada pro ya yükselir gibime geliyor düz mantikta gercekte ise yararmi bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.