Şimdi Ara

Windows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
5
Favori
8.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelen W10 dosyasını CD'ye yazdırabilecekmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasainturk

quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123
    quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01
    quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123 Yükseltme yapmadan direk key veriyorlar mı acaba? Ben yükseltme yapıp bir ton uyumsuzluk problem v.s ile uğraşmak istemiyorum madem böyle bir hakkımız var bizim keyimizi versinler temiz kurulum yapalım.
    Siz rezervasyonu yapın gerekirse geçmeyin, güncelleştirmeyi yapmazsınız, istediğiniz zaman yaparsınız
    Sıkıntı orda, zaten işletim sistemleri arasında temiz kurulum olmadan yükseltme şeklinde yapılan geçişlerde sıkıntılar olabiliyor, ki en azından zamanında 7 den 8 e geçişlerde çok sıkıntı yaşandığını biliyorum, o yüzden en temizi sıfır kurulum yapmak, eğer key vermeyeceklerse sadece yükseltme için geçerliyse bu durum sıfır kurulum için bize yaramaz.
    Benim düşünceme göre kullandığınız sistemin keyi otomatik olarak windows 10 keyi olacak, internetten windows 10 indirip keyinizi girebileceksiniz, büyük ihtimal böyle olacak. Bence asıl soru bu keyler windows 10 a tanımlandıktan sonra aynı keylerle eski işletim sistemimizi de kullanabilecek miyiz... Cevaplanmamış epey soru var. Ayrıca windows 10 için ultimate sürümünden hiç bahsedilmedi, ben windows 7 ultimate kullanıyorum, hangi sürüme geçeceğim?

Hatta alın hepsini sitesinden aldım.
    Windows 7*
    Kaynak Sürüm Hedef Sürüm
    Windows 7 Starter Windows 10 Home
    Windows 7 Home Basic
    Windows 7 Home Premium
    Windows 7 Professional Windows 10 Pro
    Windows 7 Ultimate

Windows 8**
    Kaynak Sürüm Hedef Sürüm
    Windows 8.1*** Windows 10 Home
    Windows 8.1 Pro Windows 10 Pro
    Windows 8.1 Pro Student
    Windows 8.1 Pro WMC
    Windows Phone 8.1**** Windows 10 Mobile

Şimdi bende Win7 Home yükseltmede win 10 home olacak fakat şimdi öğrenci yükseltmesi yapıp win 8.1 studenta geçip öyle win 10'a yükseltirsem win 10 pro mu olacak ? Pro ile home arası çok fark olacak mı ? Birde pro student diyor öğrenci diplomasıyla yükselteceğim 8.1 pro student mi oluyor ? Amma soru sordum kusura bakmayın

• Görev çubuğuna bildirim geldikten sonra yükseltme işlemi gerçekleşti. Ancak görev çubuğundaki bildirim 2 hafta sonra kayboldu, herkeste böylemi acaba?
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    bende 10 gün önce rezerv etmistim dün windows10 simgesi kayboldu sendedemi aynı sıkıntı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Görev çubuğuna bildirim geldikten sonra yükseltme işlemi gerçekleşti. Ancak görev çubuğundaki bildirim 2 hafta sonra kayboldu, herkeste böylemi acaba?

Evet şuan simge yok beyler, endişelenmeyin birşey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Görev çubuğuna bildirim geldikten sonra yükseltme işlemi gerçekleşti. Ancak görev çubuğundaki bildirim 2 hafta sonra kayboldu, herkeste böylemi acaba?

Evet bugün itibariyle bilgisayarı açınca kayboldu . Bu konuda da bahsedenler olmuş yanıt verdim ordahttp://forum.donanimhaber.com/m_106502727/mpage_2/f_//tm.htm#107102199. Windows update de rezerve edildi diyorsa sıkıntı yok . İkondan rahatsız olan insanlar vardı epey belki o yüzden ordan kaldırdılar ..
  • Bende öğrenciler için olan windows 8.1 industry pro var. Bu işletim sistemini kullanan bir arkadaş simgenin geldiğini yazmış fakat bende yok. Ne yapmam gerek bu arada sistem güncel.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    bendede simge kaybolduktan sonra windows update de window10unuz rezervlidir yazıyordu ama simge kaybolduğu için kb3035583 güncellestirmesini silip tekrar kurdum sonra windows update güncellestirmeleri denetle dedim window10unuz rezervlidir yazısı kayboldu şimdi sadece windosunuz güncel diyor rezervasyon iptalmi oldu acaba simge kayboldu diye kb3035583 windows güncellestirmesini silp tekrar yüklemistim simdi güncellemeleri denetle diyorum windowsunuz güncel diyor windows10 rezervlidir yazmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: awedon123

bendede simge kaybolduktan sonra windows update de window10unuz rezervlidir yazıyordu ama simge kaybolduğu için kb3035583 güncellestirmesini silip tekrar kurdum sonra windows update güncellestirmeleri denetle dedim window10unuz rezervlidir yazısı kayboldu şimdi sadece windosunuz güncel diyor rezervasyon iptalmi oldu acaba simge kayboldu diye kb3035583 windows güncellestirmesini silp tekrar yüklemistim simdi güncellemeleri denetle diyorum windowsunuz güncel diyor windows10 rezervlidir yazmıyor

Boşuna kurcalamışsın keşke dokunmasaydın herkese aynı şey oldu çünkü . kb3035583 yüklediysen tekrar ikonun gelmesini bekleyeceksin ve aynı adımları uygulayacaksın.

@Aytoldi_ embedded sürümler windows 10 yükseltmesi almayacak microsoft forumlarında açıklandı. Ancak şansımı zorlarım diyorsanız

sizi şöyle alalım :http://forum.donanimhaber.com/m_106445317/f_//tm.htm#106445317 / http://forum.donanimhaber.com/m_106502727/f_//tm.htm#106502727

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 21 Haziran 2015; 15:54:38 >

benim işletim sistemi win7 sp1 orjinal dün driverları güncellestirdikten sonra laptopa res attım sonra açtığımda win10 ikonu kayboldu yanlıslıkla biseymi sildim diye düsündüm windows update windows10 rezervlidir diyordu ama ikon gözükmuyordu bende güncellestirmeyi silip tekrar yükledim ikon gelsin diye ama sonra güncellestirmeleri denetle dediğim zaman windowsunuz güncel diyor ama daha önce windows10unuz rezervlidr diyordu simge gelirmi acaba tekrar kb3035583 güncellme yüklü mail adresimede daha önce windowsunuz rezervlidr diye measj gelmisti yoksa bundan sonra windows10 rezervim iptalmi oldu ikon gelirmi
    Yardım için teşekkürler. İkinci sayfada industry sürümü kullanan bir arkadaşa kendiliğinden gelmiş ayrıca students olanlara da ücretsiz geleceği yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytoldi_

Yardım için teşekkürler. İkinci sayfada industry sürümü kullanan bir arkadaşa kendiliğinden gelmiş ayrıca students olanlara da ücretsiz geleceği yazıyordu.

Belirtilen durum şöyle : Windows İndustry Pro (Windows Embedded) sürümleri adından da anlaşılacağı üzere endüstriyel cihazlar üreten firmaların cihazlar içerisinde kullandığı bir sürümdür ve bu sürümü kullanan cihazlar normal masaüstü Windows kullanır gibi kullanılmadığından ve cihazların sürekli çalışırlığı önemli olduğundan yükseltme yapılamazlar.

Dreamspark üzerinden sadece öğrenciler için dağıtılan bu windows sürümünün windows 10a ücretsiz yükselmesi bence de olası değil. Lisans için parasını ödemediğin bir windows sürümünü yükseltebileceğini düşünmüyorum . Microsoft böyle bir şeye izin vermez . Rezerve ikonu çeşitli yöntemlerle gelse , windows 10u bu şekilde yükleseniz bile o windowsu etkinleştirmeniz mümkün olmayacaktır . Lisans satın almanız için uyarı çıkacaktır . Korsan kategorisine girer.

• Öğrenciye industry pro vermelerinin sebebi ne bilmiyorum. Biz server işletmiyoruz. Ayrıca kendi verdikleri lisansı üst sürümde korsan ilan etmeleri saçma olur. Eğer microsoft öğrencileri desteklemeyi sürdürecekse windows10'u da verir diye düşünüyorum. Bekleyeceğiz bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytoldi_

Öğrenciye industry pro vermelerinin sebebi ne bilmiyorum. Biz server işletmiyoruz. Ayrıca kendi verdikleri lisansı üst sürümde korsan ilan etmeleri saçma olur. Eğer microsoft öğrencileri desteklemeyi sürdürecekse windows10'u da verir diye düşünüyorum. Bekleyeceğiz bakalım.

Merak etmeyin yine Dreamspark'dan Windows 10 İndustry pro versiyonu indirmeye izin verecektir microsoft yani illa update etmeye gerek kalmıyacak...
  • Ben de öyle düşünüyorum. Tabi biraz zaman alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Bilgi için sağolun hocam, bende bu bildirim niye durduk yere gitti diye endişelenmiştim.
  • Şimdi rezerve edince 29 temmuzda mı yüklenecek ?

• windows 10 yüklemek istiyorum acaba hazırmı yoksa bekleyimmi bişey olurmu çöker diye korkuyorum

• merhabalar,
    değerli ustalarım değerli hocalarım. cahilliğimi hoş görün. bende dizüstü pc alırken verdikleri orijinal w8 vardı. hiçbir sorun olmadan w8.1 e geçti. sizlere şu sorum olacak w8.1 den w10 a geçiş şekli w8 den w8.1 e geçiş gibi mi olacak yoksa w10 komple sistemi sıfırlayıp hani format atma gibi mi olacak?
    saygılarımla

• kb3035583 güncellemesini yaptım fakat ikan belirmedi öneriniz var mı?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.