Şimdi Ara

Windows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
5
Favori
8.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blues-

Merhaba Arkadaşlar,

Bende rezervasyon yaptım fakat mailime hiçbir şey gelmedi, size geldi mi?

Windows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladı

Gelir merak etmeyin böyle bi mail alıcaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 4 Haziran 2015; 9:11:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Windows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladı Gelir merak etmeyin böyle bi mail alıcaksınız.

Hocam mail ne kadar süre zarfında geldi size?

• Sancılı bir geçiş olacak galiba herkeste bir sorun

• Temmuza kadar bunu nasıl adam edecekler aklım almıyor. Dün son önizleme sürümünü kurdum bilgisayar kağnıya döndü. Tıkır tıkır çalışan 8.1 yüklü bilgisayarım üzerine Vista yüklenmiş 512 MB ramı olan bilgisayar gibi... Opera da internet sayfalarını kaydırırken ekran sayfa sayfa kayıyor. Excel vs hepsi aynı. Windows 7 nin 1 yıl önceki deneme sürümü bile gayet akıcı çalışıyordu. Windows 10 ciddi bir hüsran olacak gibi hissediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

Temmuza kadar bunu nasıl adam edecekler aklım almıyor. Dün son önizleme sürümünü kurdum bilgisayar kağnıya döndü. Tıkır tıkır çalışan 8.1 yüklü bilgisayarım üzerine Vista yüklenmiş 512 MB ramı olan bilgisayar gibi... Opera da internet sayfalarını kaydırırken ekran sayfa sayfa kayıyor. Excel vs hepsi aynı. Windows 7 nin 1 yıl önceki deneme sürümü bile gayet akıcı çalışıyordu. Windows 10 ciddi bir hüsran olacak gibi hissediyorum.

Windows update kısmından >>

Sürümleri daha hızlı alıyorsanız yeni şeyleri daha çabuk göreceksiniz demektir. Sürümleri daha yavaş alıyorsanız sorunlar için daha fazla çözüm geliyor demektir.

Bu kısmı fast yapıp güncelle. Son build çok daha iyi çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

quote:

Temmuza kadar bunu nasıl adam edecekler aklım almıyor. Dün son önizleme sürümünü kurdum bilgisayar kağnıya döndü. Tıkır tıkır çalışan 8.1 yüklü bilgisayarım üzerine Vista yüklenmiş 512 MB ramı olan bilgisayar gibi... Opera da internet sayfalarını kaydırırken ekran sayfa sayfa kayıyor. Excel vs hepsi aynı. Windows 7 nin 1 yıl önceki deneme sürümü bile gayet akıcı çalışıyordu. Windows 10 ciddi bir hüsran olacak gibi hissediyorum.

Sürümleri daha hızlı alıyorsanız yeni şeyleri daha çabuk göreceksiniz demektir. Sürümleri daha yavaş alıyorsanız sorunlar için daha fazla çözüm geliyor demektir.

Dün gece ms un sitesinden indirdiğim sürüm. Tekrar 8.1 e dönüyorum... bu eziyet çekilmez...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 saat sonra geldi.
  • rocky1907 R kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı şekilde çalışmıyor, tık yok.
  • quote:

quote:

quote:

Dün gece ms un sitesinden indirdiğim sürüm. Tekrar 8.1 e dönüyorum... bu eziyet çekilmez...

MS. sitesinden indirdiğin sürümün üstüne tonla güncelleme geldi. Ayarı fast yapıp tekrar güncellemen gerekiyor.

• Saatler oldu ama hala gelmedi bana..
  • İE
  • pazartesi rezerve ettirdik.gelsinde bi dx12nin tadına bakalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

MS. sitesinden indirdiğin sürümün üstüne tonla güncelleme geldi. Ayarı fast yapıp tekrar güncellemen gerekiyor.

Artık çok geç. Tekrar 8.1 e döndüm Vistadan XP ye dönmüş gibi hızlandı bilgisayar

• Arkadaşlar bi arkadaş oyun desteği yok dedi ne demek istedei anlamadım metin2 ve benzeri oyunları açarmı

• Mail geldi bana da, biz bu yükseltmeyi aldığımız da format atmak gerekirse ne yapıcaz onu merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123 Yükseltme yapmadan direk key veriyorlar mı acaba? Ben yükseltme yapıp bir ton uyumsuzluk problem v.s ile uğraşmak istemiyorum madem böyle bir hakkımız var bizim keyimizi versinler temiz kurulum yapalım.
    Siz rezervasyonu yapın gerekirse geçmeyin, güncelleştirmeyi yapmazsınız, istediğiniz zaman yaparsınız
    Sıkıntı orda, zaten işletim sistemleri arasında temiz kurulum olmadan yükseltme şeklinde yapılan geçişlerde sıkıntılar olabiliyor, ki en azından zamanında 7 den 8 e geçişlerde çok sıkıntı yaşandığını biliyorum, o yüzden en temizi sıfır kurulum yapmak, eğer key vermeyeceklerse sadece yükseltme için geçerliyse bu durum sıfır kurulum için bize yaramaz.
    Benim düşünceme göre kullandığınız sistemin keyi otomatik olarak windows 10 keyi olacak, internetten windows 10 indirip keyinizi girebileceksiniz, büyük ihtimal böyle olacak. Bence asıl soru bu keyler windows 10 a tanımlandıktan sonra aynı keylerle eski işletim sistemimizi de kullanabilecek miyiz... Cevaplanmamış epey soru var. Ayrıca windows 10 için ultimate sürümünden hiç bahsedilmedi, ben windows 7 ultimate kullanıyorum, hangi sürüme geçeceğim?

Windows 7 Ultimate Windows 10 Pro oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123 Yükseltme yapmadan direk key veriyorlar mı acaba? Ben yükseltme yapıp bir ton uyumsuzluk problem v.s ile uğraşmak istemiyorum madem böyle bir hakkımız var bizim keyimizi versinler temiz kurulum yapalım.
    Siz rezervasyonu yapın gerekirse geçmeyin, güncelleştirmeyi yapmazsınız, istediğiniz zaman yaparsınız
    Sıkıntı orda, zaten işletim sistemleri arasında temiz kurulum olmadan yükseltme şeklinde yapılan geçişlerde sıkıntılar olabiliyor, ki en azından zamanında 7 den 8 e geçişlerde çok sıkıntı yaşandığını biliyorum, o yüzden en temizi sıfır kurulum yapmak, eğer key vermeyeceklerse sadece yükseltme için geçerliyse bu durum sıfır kurulum için bize yaramaz.
    Benim düşünceme göre kullandığınız sistemin keyi otomatik olarak windows 10 keyi olacak, internetten windows 10 indirip keyinizi girebileceksiniz, büyük ihtimal böyle olacak. Bence asıl soru bu keyler windows 10 a tanımlandıktan sonra aynı keylerle eski işletim sistemimizi de kullanabilecek miyiz... Cevaplanmamış epey soru var. Ayrıca windows 10 için ultimate sürümünden hiç bahsedilmedi, ben windows 7 ultimate kullanıyorum, hangi sürüme geçeceğim?

Hatta alın hepsini sitesinden aldım.
    Windows 7*
    Kaynak Sürüm Hedef Sürüm
    Windows 7 Starter Windows 10 Home
    Windows 7 Home Basic
    Windows 7 Home Premium
    Windows 7 Professional Windows 10 Pro
    Windows 7 Ultimate

Windows 8**
    Kaynak Sürüm Hedef Sürüm
    Windows 8.1*** Windows 10 Home
    Windows 8.1 Pro Windows 10 Pro
    Windows 8.1 Pro Student
    Windows 8.1 Pro WMC
    Windows Phone 8.1**** Windows 10 Mobile

• Nihayet bildirim aldım.

Windows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladıWindows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladıWindows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 7 Haziran 2015; 10:06:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: creed90

Mail geldi bana da, biz bu yükseltmeyi aldığımız da format atmak gerekirse ne yapıcaz onu merak ediyorum.

Lisans anahtarını yaz bir kenara, sonra orjinal msdn isosu çek kur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.