Şimdi Ara

Windows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
5
Favori
8.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

ekrem71 yerine bu adamı takip edin, doğru içerikli haberlere daha erken ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler, Xp ' den itibaren bütün Windows sürümleriyle çok fazla haşır neşir olup, türlü türlü sorunlarına çözüm arayıp araştırmak her zaman ilgi alanım dahilinde oldu. Ayrıca güncel haberleri karıştırmadan , çorba etmeden herkesin anlayabileceği basit bir dile indirgeyerek burada anlatmaya çalışıyorum.

W10 bir gelsin konumuzu göreceksiniz, bütün kafadaki soru işaretlerini giderecek bir önbilgi kısmı ondan sonra w10 ' un kendisine dair anlatımlar olacak.

• Başarılar hocam.Forumda hemen hemen her soruna koşup, en iyi çözümü getiren sayılı insanlardansınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

Hocam ilk 1 sene bedava dedimişsiniz hangi tarihten itibaren başlıyor bu durum. bide elimde x32 win7 keyleri var. bunlardan yükseltme yapabilmem için illa bir majkinaya kurulumu olması gerekiyor. key le olmaz dimi direk. bide x32 den x64 seçeneği varmı acaba belli bir fiyat karşılığında. teşekkür ederim.

29.07.2015 ' te çıkacağına göre 29.07.2016 ' ya kadar kardeş.

quote:

Orijinalden alıntı: goldenrhorde

hocam rezerve etmek zorunda mıyız peki ? etmezssek istediğimiz 1 yılçinde geçebiliriz değil mi? Veya rezerve edip yüklemeyedebiliriz 1 yıl bekletebiliriz?

E tabiki, zaten şu 29 u bir gelsin iso bir düşsün olay bitecek.

29 temmuz 2016'dan sonra almak istersek ücretli onu anladım da peki bir yıl içinde yüklersek süresiz bizim oluyor değil mi ?

• Ya biri açıklasın Win 8.1 Pro lisansız kullanıyorum ama bu reserve güncellemesi geldi ve yaptım gelecek olan Windows 10 tamamen ücretsizmi olacak yoksa 1 yıl sonra paralımı olacak anlamadım.

• quote:

29 temmuz 2016'dan sonra almak istersek ücretli onu anladım da peki bir yıl içinde yüklersek süresiz bizim oluyor değil mi ?

Evet dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OGZ_KEMALBABA

Ya biri açıklasın Win 8.1 Pro lisansız kullanıyorum ama bu reserve güncellemesi geldi ve yaptım gelecek olan Windows 10 tamamen ücretsizmi olacak yoksa 1 yıl sonra paralımı olacak anlamadım.

Dostum korsan ürüne dair soru soruyorsun ne dememizi bekliyorsun :) Microsofta sor bakalım ne diyecek sana.
  • Bir sorum daha var.Bu reserve işlemini yaptıktan sonra,mailine geri bildirim alan oldumu hiç kaydınız yapılmıştır gibisinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Götterfunken

vaad ettikleri güzel ama olacağı biliyoruz.mavi ekranlar,virüsler...

dostum ben windows 7 senelerdir kullanıyorum mavi ekran yada virüs yemedim bu vakte kadar. sen neyin kafasını yaşıyorsan oraya geri dön bi zahmet

• arkadaşlar şimdi rezerve etmedim ne olur ne olmaz formatladım 1 ay önce cok güzel stabil calışıyor ama bunu rezerve edince tekrar format atınca windows 7 olarak yüklenecek iyide windows 10 rezerve olunca geçişi yapınca recoveryy ne olacak bozarmı 0+açma kapamadan format atılıyor benim pc bunda geçiş olunca problem olmasın şimdi bilen birilşeri söylesin lütfen

diğer sorum windows10 saat simgeden uyarı gizlemeden gelmesini istemiyorum onu kapamanın yolu varmı denenmiş şekilde cevap bekliyorum lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbibirii -- 2 Haziran 2015; 17:34:09 >
  • quote:

quote:

Evet dostum.

Ah hocam ilginiz için teşekkür ederim. Son sorum da aslında soru da değil bir öneri olacaktı. Sizce rezerveyi yapıp 29 temmuzda yayınlanınca kabul etmeyip bir süre beklemem daha mı akıllıca olur ? Bide benim win7 ve recovery var rezerv yaparken durumu kontrol et dedim bu kaldırılacak deniyor.Recovery bir daha yapamayacak mıyım?

• quote:

quote:

quote:

Evet dostum.

Ah hocam ilginiz için teşekkür ederim. Son sorum da aslında soru da değil bir öneri olacaktı. Sizce rezerveyi yapıp 29 temmuzda yayınlanınca kabul etmeyip bir süre beklemem daha mı akıllıca olur ? Bide benim win7 ve recovery var rezerv yaparken durumu kontrol et dedim bu kaldırılacak deniyor.Recovery bir daha yapamayacak mıyım?

recovery konusunu bende merak ediyorum format atmak gerekirse bırakın windows 10 format atamıyoruz bu daha berbat o zaman kesinlikle windows 10 rezerve etmem cevap veren arkadaşlarımız varmı acaba buna diger soruma

• quote:

Orijinalden alıntı: harbibirii

quote:

quote:

quote:

Evet dostum.

recovery konusunu bende merak ediyorum format atmak gerekirse bırakın windows 10 format atamıyoruz bu daha berbat o zaman kesinlikle windows 10 rezerve etmem cevap veren arkadaşlarımız varmı acaba buna diger soruma

kardeşim sen daha rezerve etmedin değil mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet dostum.

yok etmedim ettem bile hemen iptal oluyor anında ilerde problem haline gelmesini istemiyorum o yüzden birde cevaplarımı bi alsam rahatlıyacam belirsizlik çok ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet dostum.

yok etmedim ettem bile hemen iptal oluyor anında ilerde problem haline gelmesini istemiyorum o yüzden birde cevaplarımı bi alsam rahatlıyacam belirsizlik çok ya

Aslında edip yüklemeyedebiliriz. Etmenin yararı nedir merakım o yönde. Edince 29 temmuz için yer mi ayırtmış oluyoruz ?? Gelen bilgi zaten 1 yıl içinde yüklenebilecek yönünde

• Dun yaptim rezarvasyon işlemini ve beklemedeyim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravity Gun

Orjinal Windows 7 Home Premium kullanıyorum. Bana geldi, mail kısmına geçtim, mail girmeden kapandı. Yükseltme Durumunu Kontrol Edin seçeneğine tıkladığımda, İşleminiz Gerçekleştirildi, Başka bir işlem yapmanıza gerek yok. Windows 10 sürümünüz hazır olduğunda bilgisayar veya tabletinize bir bildirim alacaksınız. yazısı geliyor. Mail giremedim ama sorun olmaz inşallah.

Hocam sanırım mail girmeden olmasının amacı sizde benim gibi Windows 8/8.1'inizi Yerel Hesapta (Microsoft Hesabı olmadan) kullanıyorsunuz. bence bu yüzden mail girmedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: rocky1907

Bütün güncellemeler tam hatta pc yüklemiş bile fakat sadece kendisi çalışmadı ve ben kendim çalıştırdım gelmedi yine de bakalım beklicez düzelir belki.
    Windows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladıWindows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladı

Simge gelmiştir hadi hayırlı olsun. Gelmeyen arkadaşlar da beklesin geliyor. Güncelleme yüklü ise.

ben de bekliyorum
    bi sebebten dolayı format attım bekliyorum 2-3 saattir bekilyorum

• 8.1 pro için çok iyi diyorlar en ucuza ne kadar öderiz key için.
  • Win 8 de fabrika ayarlarına donulerek bilgisayar tamamen sıfırlaniyordu, win 8.1 de bunu yapamıyoruz, win 10 da durum nedir bilen varsa yazabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Onu bilmiyorum maalesef, recoveryli sistem kullanmam asla. Gelmeden de çok bilinir mi tartışılır net yanıt lazım microsofttan. Hatta okumuştum bir yazıda geri dönebilirsiniz fakat sağlayıcı firmanızdan destek almanız gerekebilir tarzı yazı yazıyordu ama tabi üstü kapalı bir yanıt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Haziran 2015; 20:12:46 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.