Şimdi Ara

Windows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
5
Favori
8.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Korsan kullanıyorum Windows 10 pro için rezervazyon teklifi geldi. Mailimi kaydettip rezervasyonumu yaptırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky1907

Windows 8.1 Single Language dizüstüne henüz gelmemiş olan fakat windows 7'li iki bilgisayarımda rezerve aldığım durum. Acaba Single Lang sistemine ne zaman düşer.

Tüm güncellemeleri yaptıgınızdan emin olun bende lenovo z500 var single L. 8.1 yüklü rezervasyon yaptırdım . Windows 10 Home sürüme yükselecek. ( pro değil )

@The Root Embeddedlar üzerindeki yükseltme bilmecesi gizemini halen koruyor . Embedded kuran arkadaşlarıma güncelleme teklifi gelmiş değil henüz . Gelen varsa mesajımı alıntılasın . İlgili konusu burdaydı :http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=83583172&mpage=18

@bkaakco faydalı bilgiler için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 1 Haziran 2015; 21:46:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Korsan kullanıyorum Windows 10 pro için rezervazyon teklifi geldi. Mailimi kaydettip rezervasyonumu yaptırdım.

aynen acaba sorun çıkarmı belki keye bakıp yok diyecekler yinede ben w10 ücretli almak istiyorum

• İşletim sistemini bi çok insanin korsan kullanmasinin sebebi çok pahali olmasidir.. Birde bulamayişi.. 1 Sene boyunca HER YERDE W7 Ultimate 64 bit aradim Lisansli orjinal Hiç bi yerde yok.. Mecburen W8'e geçecektim, Tam neyse W8.1 alayim dedim W10 duyuruldu.. Eğer W10 Adam akilli bi ücretle şöyle 200-250 TL falan olursa veya daha aşağisi da olabilir, Hemen gidip Lisansli işletim sistemi alirim.. Yeterki fiyati alinabilecek bi fiyat olsun... Anasini satim 650 TL işletim sistemi mi olur ?
  • @m-99 Bu KB3035583 güncellemesini de yüklemiyor bana güncel gözüküyor şu an :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

100-150TL civarında olursa alacağım kesin, Ne yapar ederler bir şekilde bulurlar bununda açığını.

Şuan 80tl ye windows 8.1 alabilirsiniz ve dolayısıyla windows 10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Korsan kullanıyorum Windows 10 pro için rezervazyon teklifi geldi. Mailimi kaydettip rezervasyonumu yaptırdım.

Key gelmeyecek, windows 10 yüklendikten sonra tekrar cracklemen gerekcek

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

İşletim sistemini bi çok insanin korsan kullanmasinin sebebi çok pahali olmasidir.. Birde bulamayişi.. 1 Sene boyunca HER YERDE W7 Ultimate 64 bit aradim Lisansli orjinal Hiç bi yerde yok.. Mecburen W8'e geçecektim, Tam neyse W8.1 alayim dedim W10 duyuruldu.. Eğer W10 Adam akilli bi ücretle şöyle 200-250 TL falan olursa veya daha aşağisi da olabilir, Hemen gidip Lisansli işletim sistemi alirim.. Yeterki fiyati alinabilecek bi fiyat olsun... Anasini satim 650 TL işletim sistemi mi olur ?

Çok mu pahalı? Arayan ucuza buluyor, misal ben windows 7 ultimate keyini 40tl ye aldım

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmiyordum hocam en son 1.5 - 2 önce bakmıştım fiyatlara W7 350-400TL yazıyordu ondan sonra bakmadım birdaha
  • Beyler windows 8.1 ındustry pro lisansli kullanıyorum henüz bir şey gelmedi bu sürüm için güncelleme gelecekmi bilgisi olan var mı ?
  • Bir ara daha ilk cikdiginda yanilmiyorsam win8 40tl civarina digital olarak satilmisti.Sozde win 10 ms herkes kullansin istiyordu ama win 10 fiyatlari anormal pahali.TR sartlarini da dusunursek win 10 home 40tl pro ise 60 bilemedin 80 tl olmali.Yoksa yine original satislar TR de cok az olacaktir , hazir sistemler haric.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Root

@m-99 Bu KB3035583 güncellemesini de yüklemiyor bana güncel gözüküyor şu an :(

windows update üzerinden güncelleme gelmiyorsa her şey tamamdır zaten . bekleyin hocam biraz bana da 45 dk - 1 saat içinde gelmişti teklif bilemiyorum belki sistemsel yogunluk vardır .. ( Bu arada yüklü olan windowsun orijinal oldugunu kabul ederek konusuyorum .. )
  • güncelleme yapmama rağmen banada gelmeyen güncelleme bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim
  • Orjinal Windows 7 Home Premium kullanıyorum. Bana geldi, mail kısmına geçtim, mail girmeden kapandı. "Yükseltme Durumunu Kontrol Edin" seçeneğine tıkladığımda, "İşleminiz Gerçekleştirildi", "Başka bir işlem yapmanıza gerek yok. Windows 10 sürümünüz hazır olduğunda bilgisayar veya tabletinize bir bildirim alacaksınız." yazısı geliyor. Mail giremedim ama sorun olmaz inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

İşletim sistemini bi çok insanin korsan kullanmasinin sebebi çok pahali olmasidir.. Birde bulamayişi.. 1 Sene boyunca HER YERDE W7 Ultimate 64 bit aradim Lisansli orjinal Hiç bi yerde yok.. Mecburen W8'e geçecektim, Tam neyse W8.1 alayim dedim W10 duyuruldu.. Eğer W10 Adam akilli bi ücretle şöyle 200-250 TL falan olursa veya daha aşağisi da olabilir, Hemen gidip Lisansli işletim sistemi alirim.. Yeterki fiyati alinabilecek bi fiyat olsun... Anasini satim 650 TL işletim sistemi mi olur ?

Çok mu pahalı? Arayan ucuza buluyor, misal ben windows 7 ultimate keyini 40tl ye aldım

Nerden aldın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

quote:

windows update üzerinden güncelleme gelmiyorsa her şey tamamdır zaten . bekleyin hocam biraz bana da 45 dk - 1 saat içinde gelmişti teklif bilemiyorum belki sistemsel yogunluk vardır .. ( Bu arada yüklü olan windowsun orijinal oldugunu kabul ederek konusuyorum .. )

Dreamspark'tan alınan sürüm hocam orjinal.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Nerden aldın?

Sanalpazardan. Aynı kişi şuan satmıyor ama. W8.1 satıyor 80tl ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 1 Haziran 2015; 22:28:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m-99

quote:

Dreamspark'tan alınan sürüm hocam orjinal.

siz başta single language sürüm dediniz yalnız ikisi farklı şeyler . dreamsparktan alınan embedded sürümler öğrenci windowsu. Bir arkadaşta daha ondan kurulu win 10 teklifi gelmedi . Malesef o sürüme win 10 teklif verilmeyecek gibi duruyor .. Belki ilerleyen süreçte gelir .

• Galiba windows 10 a format atmak istediğimizde , ilk önce win 8 sonra win8.1 sonrada win10 yüklemek zorunda kalacağız. Adam gibi win10 cd şifresi versin direkt temiz kurulum yapalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Bütün güncellemeler tam hatta pc yüklemiş bile fakat sadece kendisi çalışmadı ve ben kendim çalıştırdım gelmedi yine de bakalım beklicez düzelir belki.

Simge gelmiştir hadi hayırlı olsun. Gelmeyen arkadaşlar da beklesin geliyor. Güncelleme yüklü ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky1907 -- 1 Haziran 2015; 23:40:06 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.