Şimdi Ara

Windows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
5
Favori
8.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Windows 8 kullandım ama tam bir bilgi bilmiyorum bahsettiğiniz ürün en üst versiyonu mu 8.1'in (W7 Ultimate gibi)?

Ve eğer ben w8.1 alırsam hali hazırda 7 kullanıyorum yükseltme uygulayabilir miyim, baştan format atmam mı gerekir?

Bizde alalım artık orjinal...
  • Öğrenci sürüme gelmemesi aşırı saçma olur,beklemedeyiz.
  • işletim sistemi orjinal olmayan babamın emektar bilgisayarına bile uyarı geldi. mail adresini girdik bekliyoruz bakalım nasıl orjinal key verecekler ya da nasıl yükleme yapılacak :)

• uzun süredir windows 7 kullanıyorum 8i kullanıp saçma buldum geri döndüm. umarım bu windows 10 benide hayal kırıklığına uğratmaz. Yıllardır korsan kullanıyorum gayette memnundum amaç farklılık olsun rezervasyonu yaptırdık bekliyoruz bakalım. Baktım beni bişeyler almaya zorluyor çakarım bi crack çakarım bi key yoluma bakarım. forever KORSAN :)))

• m-99 M kullanıcısına yanıt
    Bende de okuldan aldigim win 7 pro 64 bit var ve rezervasyon teklifi geldi
  • ucuz windows keylerinden uzak durun zira o keyler global olmadığından patlama ihtimalleri yüksek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staree -- 2 Haziran 2015; 0:49:38 >
  • Arkadaşlar rezerv etmezsen ne olur ? 1 yıl boyunca istediğimiz an yine geçebiliriz değil mi ? O zaman neden rezerv edelim ? Birde diğer sorum ben win 7 kullanıcısıyım hiç geçmezsem ne olur ? Sonuç olarak bunlarla yoluma devam edebilirim değil mi?
  • Korsan olana geldi leptopta orijinal olana gelmedi ne saçma iş. Resmen korsana teşvik.

• ayarlar kısmına hesap kapatma seçeneği istiyoruz, yada böyle bir seçenek varsa nerde, söyleyene duacı oluruz....

hesabımın kapatılmasını talep etmiş tim, halen geçerlidir....

hesabımın tamamen tekrardan kurtarılamayacak şekilde kapatılmasını ve hatta mümkünse bütün mesajlarımın, konularımın silinmesini istiyorum, talep ediyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Çok ilginç bende de okuldan alma win 8.1 pro var bana gelmedi
  • geldi bana da :) kaptım bir tane ... ilk defa microsofttan 2 sürüm üst üste bedava mı alıyoruz diye sevinmekteyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Çok ilginç bende de okuldan alma win 8.1 pro var bana gelmedi

Aynen bendede 8.1pro var ama davet yok.En gec haftaya Turkiye saatiyle carsamba aylik windows guncellemesinde davetin gelmesini bekliyorum.

• Yerimi ayırttım bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Orijinalden alıntı: turker03

windows 10 beğenmezsek tekrar 7'ye geri dönebiliyor muyuz?

O konu hakkında bir açıklama yok, şuan giriliyor mu bilmiyorum ama daha fazla bilgi kısmında sayfa bulunamadı diyordu 1-2 saat önce microsoftun sitesinde. Eğer keylerimiz hem windows 7 hem de windows 10 da geçerli olabilecekse harika olur gerçekten ama pek zannetmiyorum öyle olcağını, muhtemelen windows 7 deki key geçersiz hale gelir

anladım dostum, rezervasyon işini yaptım, artık millet bir yüklesin olumlu tepkiler gelmezse ona göre bakarız

• Hocam ilk 1 sene bedava dedimişsiniz hangi tarihten itibaren başlıyor bu durum. bide elimde x32 win7 keyleri var. bunlardan yükseltme yapabilmem için illa bir majkinaya kurulumu olması gerekiyor. key le olmaz dimi direk. bide x32 den x64 seçeneği varmı acaba belli bir fiyat karşılığında. teşekkür ederim.
  • vaad ettikleri güzel ama olacağı biliyoruz.mavi ekranlar,virüsler...
  • turker03 kullanıcısına yanıt
    hocam rezerve etmek zorunda mıyız peki ? etmezssek istediğimiz 1 yılçinde geçebiliriz değil mi? Veya rezerve edip yüklemeyedebiliriz 1 yıl bekletebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenrhorde -- 2 Haziran 2015; 13:01:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

Hocam ilk 1 sene bedava dedimişsiniz hangi tarihten itibaren başlıyor bu durum. bide elimde x32 win7 keyleri var. bunlardan yükseltme yapabilmem için illa bir majkinaya kurulumu olması gerekiyor. key le olmaz dimi direk. bide x32 den x64 seçeneği varmı acaba belli bir fiyat karşılığında. teşekkür ederim.

29.07.2015 ' te çıkacağına göre 29.07.2016 ' ya kadar kardeş.

quote:

Orijinalden alıntı: goldenrhorde

hocam rezerve etmek zorunda mıyız peki ? etmezssek istediğimiz 1 yılçinde geçebiliriz değil mi? Veya rezerve edip yüklemeyedebiliriz 1 yıl bekletebiliriz?

E tabiki, zaten şu 29 u bir gelsin iso bir düşsün olay bitecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Haziran 2015; 15:13:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Ekrem71 ' den zamanında haber görmeyi özlemişiz.

Kritik bilgileri anında burada paylaşıyorum, İşletim sisteminin çıkması ile forumda W10 bölümünde W7 ' den beri süre gelen W8.1 ile devam eden ANA KONU serisi gelişmiş olarak yerini alacaktır. Sorular, İpuçları, Resimli Anlatımlar , Detaylır rehber ile karşınızda olacağız.

Şimdilik buraya bakınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_68174390/tm.htm

ekrem71 yerine bu adamı takip edin, doğru içerikli haberlere daha erken ulaşabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.