Bildirim
Windows 10'a Neden Çok Güncelleme Geliyor?
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çoktan kasıt nedir ? 6 ayda bir güncelleme geliyor ve normal. Her sene yeni sistem çıkarmaktan iyi bence. Ama şu güncellemeyi 6 ayda çıkarıp 4 5 ayda anca adam etmeleri insanı sinir ediyor. Bu hesapla bir yada iki ay tam sorunsuz sistem kullanıyor kullanıcılar. Ama bu 1809 güncellemesi iyi güzel olmuş bir sorunla karşılaşmadım üstelik 1803 sürümünün sorunlarını çözmüşler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok dedigim ufak guncellemeler de dahil cunku en lazim oldugu anda pc acilmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efereistheking -- 2 Ekim 2018; 19:46:59 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Pc güncelleme yüzünden açılmıyor kıvama geldiyse kendine SSD bakmanda fayda varquote:
Orijinalden alıntı: efereistheking
Cok dedigim ufak guncellemeler de dahil cunku en lazim oldugu anda pc acilmiyor. -
SSD var elimde.Aldigim yer (vatan) SSD veya baska bir HDD takarsaniz garantiniz bozulur dedi.Galiba tek carem garanti sonu.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam 5400 rpm harddisk ile bir yıl kullandıö 6 ayda bir gelen güncellemeler dışında gelen güncellemeleri yüklemesi en fazla 5 dakika sürüyordu şuan ssd kullanıyorum garantisine lanet olsun dedim taktım.quote:
Orijinalden alıntı: efereistheking
SSD var elimde.Aldigim yer (vatan) SSD veya baska bir HDD takarsaniz garantiniz bozulur dedi.Galiba tek carem garanti sonu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski PC'ye ssd takip win10 kurup sorunu cozdum.Cihaz cat diye aciliyor.Guncellemeler ise 1 dk. suruyor
Herkese tesekkurler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X