MERHABA ARKADAŞLAR WİNDOWS 10 YENİ GÜNCELLEMEDEN SONRA BİLGİSAYARIM ARTIK KAPANMIYOR ÇILDIRIYORUM ARAŞTIRDIM GÜÇ SEÇENEKLERİNDEN HIZLI BAŞLATMAYI AÇ OLAN İŞARETLİ İSE KALDIR DEDİLER KALDIRDIM GENE OLMADI BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA YAZSIN GERÇEKTEN ENDİŞELENMEYE BAŞLADIM ARTIK BİLGİSAYARIM ASUS N551VW
quote:
Orijinalden alıntı: Erdemlt44
MERHABA ARKADAŞLAR WİNDOWS 10 YENİ GÜNCELLEMEDEN SONRA BİLGİSAYARIM ARTIK KAPANMIYOR ÇILDIRIYORUM ARAŞTIRDIM GÜÇ SEÇENEKLERİNDEN HIZLI BAŞLATMAYI AÇ OLAN İŞARETLİ İSE KALDIR DEDİLER KALDIRDIM GENE OLMADI BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA YAZSIN GERÇEKTEN ENDİŞELENMEYE BAŞLADIM ARTIK BİLGİSAYARIM ASUS N551VW
Bilgisayarınızda sadece klavye takılı kalacak şekilde tüm usb ve ps2 girişli cihazları çıkartın bir de öyle deneyin. Güncelleme sonrası daha önceden takılı olan bir aygıt da uyuşmazlık yapmış olabilir ya da şu anda arızalındı ve bilgisayarın güç kesmesine yani tamamen kapanmasına engel oluyor. İmkan var ise aslında herşeyi kasadan çıkarıp farklı klavye ile deneyiniz. Sadece taktığınız klavye üzerinde kalsın. Bu durum bu şekilde çözülür ise diğer taktığınız Webcam, yazıcı, mouse, usb kulaklık vb. aygıtları tek tek ekleyerek kapatmayı deneyin. Hangisini eklediğinizde kapanmıyor ise o cihazda sorun var demektir.
Çok düşük bir ihtimal de güç kaynağı (Psu) güçü kesemiyor ve güncelleme sonrası rastlantı eseri arıza yapmış olabilir. Mesajımı cevaplayarak dediklerimi yaptığınızda karşılaştığınız durumu söylerseniz sorunu çözüm için alanı daraltmış oluruz.