Şimdi Ara

Windows 10 CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT Mavi Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin, hayırlı günler dilerim öncelikle..
    Uzun uzadıya yazıpta başınızı ağrıtmak istemem.. Aldığım hatalar ve Minidump klasörüm aşağıdadır.

FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE
    CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT
    SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
    SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION

Sistem Donanım Özelliklerim:
    AMD FX 8350
    SAPPHIRE AMD HD 7850 2GB'LIK VERSIYONU
    ASUS M5A96 LE R2.0
    HI-LEVEL 8GB 1600MHZ DDR3 RAM
    SANDISK ULTRA II 240GB SSD

Minidump Dosyam:

https://yadi.sk/d/8oPDasjaryj4L

------------------------------------------------

8gb olan ramden 2 adet vardı bu sorun devam ederken ikisini de memtest ile test ettim, biri sorunlu çıktı diğerini tekrar emin olmak adına tekrar test ettiğimde yine sorunsuz çıktı. Sorunlu ramimi çıkardım fakat mavi ekran almaya devam ediyorum iki gündür. Arkadaşlarımla birlikte kalıyorum her türlü denemeye teste açığım farklı donanımlar ramler vesaire elimde mevcut, istenildiği takdirde test edebilirim. Teşekkür ederim şimdiden..
    Dipnot olarak geçmek istiyorum: Dumplar arasında asmtxhyi.sys hatasını çözdüm usb 3.0 ile alakalı bir driver sorunuydu o sorun çözüldü

Ama buna rağmen mavi ekran hatalarım devam etmekte.

###############

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bicycleman -- 27 Mayıs 2016; 10:12:28 >

• GUNCEL 27.05.2016: Mayis ayi icerisinde gelen biosu bir onceki surumler guncelledim. Windows 7 kurdum sistemi formatlayip. Bagli olan ssd ve hddleri de formatlayip mbr ye cevirdim. Komple bir temizlik olsun sorun driverdansa icimde kalmasin dedim. Fakat mavi ekranlar ozellikle yuklemeler sirasinda devam etmekte. Ekran kartimin Vramini test ettim, yeni ekran karti taktim ama sonuc yine ayni...

-----

27.05.2016 Güncelleme 2. Notu: Windows Update yüklemesi sırasında "yapılandırılamadı" hatası aldım, indirmeleri yaptı fakat yüklemeler sırasında hatalar oluştu. Ayrıca SSD Life ile de test ettim SSD'yi, sorun çıkmadı.
  • %99 hi-level sorunu. Hocam hani iyi kotu demek bize düşmez ama çok sıkıntılı hi-level ler ozellikle ddr2 ve ddr3 lerde çok problem çıkardı herkese. Bulabilirseniz samsung kingson geil corsair gibi bilindik markalarla deneyin sisteminizi. Ramde uyumsuzluk ve stabilite sorunu olmasi muhtemel.
  • Anladım hocam. Yani iki ramden biri sorunlu çıkmıştı fakat temiz ramlede sürekli içerisinde ram sorunlarına da işaret eden mavi ekran hataları almam çok mantıksız geliyor. Önerinizi deneyip geri dönüş yapacağım hocam, teşekkürler.
  • Hocam win 7 yüklüyken çalışmayı durdurdu hataları aldım 4-5 kez. Ayrıca şöyle bir sorunla karşılaştım ( bu win10 da da oluyordu ama nadirdi); Chromeda sekmeler kendiliğinden kapanıp "Hay Aksi!" başlıklı hata raporları veriyordu. Muhtemelen herkes karşılaşmıştır veya biliyodur bu hatayı. Fakat ben bu hatayı her 5-10 dk. aralığında alıyordum. Sonrasında farklı bir ram taktım kington marka sorun çözüldü gibi duruyor. Anlamadığım olay şu, ram testten sorunsuz çıkarken nasıl oluyorda sorunum ram kaynaklı oluyor.
  • ram arizali degil uyumsuz. hi-level lerde bu sorun mevcut. arkadasim aldi satti bir cok kisinin bu sorunu yasadigini gordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silindi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.