Şimdi Ara

Windows 10'da Whatsapp Uygulamasına Şifre Koyma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Windows 10 Kullanıyorum ve geçen günlerde yayınlanan Whatsapp'ın Pc uygulamasını yükledim.Bu uygulamaya herkesin girememesi için şifre koymak istiyorum.

Bunu yapabileceğim en kullanışlı yöntemler nelerdir.

Teşekkürler
     Windows 10'da Whatsapp Uygulamasına Şifre Koyma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okndyebri -- 22 Mayıs 2016; 12:49:23 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 10'da WhatsApp Uygulamasına Şifre Koyma

WhatsApp'ı bilgisayarında kullanırken gizliliğini korumak için uygulamaya şifre koymayı isteyebilirsin. Windows 10 işletim sisteminde WhatsApp uygulaması için doğrudan bir şifre koyma özelliği bulunmasa da, aşağıdaki yollarla uygulamayı şifreleyebilirsin:

WhatsApp Web Şifre Koyma

• WhatsApp Web'e (web.whatsapp.com) git ve QR kodunu tarayarak hesabına giriş yap.
    • Profil fotoğrafına tıkla ve "WhatsApp Web/Masaüstü'nden çık" seçeneğini belirle.
    • "Şifre Gerektir" kutusunu işaretle ve istediğin şifreyi gir.

Bu yöntemle, WhatsApp Web'e her giriş yaptığında belirlediğin şifreyi girmen gerekecektir.

Windows 11'de WhatsApp Şifre Koyma

Windows 11'de WhatsApp uygulamasına doğrudan şifre koymak için şu adımları takip edebilirsin:

• Windows Güvenlik uygulamasını aç.
    • "Uygulama ve Tarayıcı Kontrolü" bölümüne git.
    • "Uygulama Kontrolü" altında "Korunan Klasörler" seçeneğini tıkla.
    • "Korunan klasör ekle" düğmesine tıkla ve WhatsApp uygulamasının yüklü olduğu klasörü seç.

Bu işlem, WhatsApp uygulamasını Korunan Klasörler'e ekler ve diğer uygulamaların ona erişmesini engeller, dolayısıyla uygulamayı şifreler.

Bilgisayarda WhatsApp Şifre Koyma

Yukarıdaki yöntemler dışında, bilgisayarındaki WhatsApp uygulamasını şifrelemek için üçüncü taraf uygulamaları kullanabilirsin. Bu uygulamalar, WhatsApp'ın etrafına bir şifre koruması oluşturmana olanak tanır. Ancak, bu uygulamaları kullanmadan önce güvenilirliklerini araştırman ve gizlilik politikalarını dikkatle okuman önemlidir.

WhatsApp uygulamasına şifre koymak, cihazın kaybolması veya çalınması durumunda gizliliğini korumak için yararlı bir önlemdir. Yukarıdaki yöntemleri kullanarak, bilgisayarın üzerindeki WhatsApp uygulamasını kolayca şifreleyebilir ve verilerini güvende tutabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Folder lock işinizi görebilir. Sanırım ücretsiz sürümüde mevcut.
  • whatsapp uygulamaya şifre koymak içinhttps://www.youtube.com/watch?v=sWvcT-5onjs videoyu izleyin. programsız şifreliyebiliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.