Şimdi Ara

Windows 10 dan 8.1 e geri dönüş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
14.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya giriyim hemen internetten windows 10 indirip kurdum ve hayatımın en büyük hatasını yaptım. Oyunlar vs. her şey duruyor ama kullanamıyordum bende format atarsam fakrika çıkışlı haline yani windows 8.1 e geri döner diye düşünerek format attım ama sonuç hüsran. Formatdan sonra yüklenen yine windows 10 oldu. Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bilgisayarımı nasıl eski haline getireceğim bilgisi olan varsa yorumunu esirgemesin lütfen. Şimdiden çok teşekkür ederim iyi forumlar..

• Windows 8.1 format dvd si bulman lazım. Öyle atarsın ancak.
  • Eminmisin başka çözümü yok mu? Internetten falanda indirebilinir mi? O cd bulma olayi benim için imkansız gibi bisey cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi satın aldığın zaman 8.1 yüklü idi isei Recovery ile tekrar 8.1 e downgrade yapabilirsin.
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Hocam nasil yapicagimi anlatirsaniz cok sevinirim.

• ismlcan İ kullanıcısına yanıt
    Açılışta Bios ekranında Press F? Recovery gibisinden birşey yazmıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Yok yazmiyor hocam ne yazikki ama bios u shift e basili tutarak bilgisayari yeniden baslattigimizda giriyor ordan yaptim dun gece ama diger attigim formatla ayni sekilde yukleniyordu yani bi degisiklik yoktu henuz bakmadim ama bakinca haber verecegim

• Arkadaşım leptop mu kullanıyorsun yoksa masaüstümü ? önce onu söyle. bir de bilgisayar marka modelini tam olarak bildirirsen recovery'sinin olup olmadığını varsa eğer sana orjinal recovery yükleme konusunda yardımcı olabilriz. belki recovery'i de silmiş yada bozmuş olabilirsin. ama sen dediğim gibi bilgisayar marka modelini tam olarak bildir. elimizden geleni yaparız.
  • kabus750 K kullanıcısına yanıt
    Masaüstü kullaniyorum markasi casper modeline nasil bakicagimi bilmiyorum ama alali 1 yil olmadi daha yeni yani hic anlamayan biriside degilim ama

• dostum öğrenciysen microsoft dreamspark üyeliği başlat ve oradan orjinal win 8 indir.
  • Bu konuya detaylı bir şekilde anlatılmıştır ( CD - Format gerektirmeden bir önceki sürümünüze geri dönebilirsini )

Webtekno.com Windows 10'dan geri dönüş
  • Windows 10 ne zaman piyasaya çıktıki

• quote:

Orijinalden alıntı: cem2014

Windows 10 ne zaman piyasaya çıktıki

uyanda balığa gidek

• quote:

Orijinalden alıntı: 99sago99

quote:

uyanda balığa gidek

http://www.egitimajansi.com/haber/windows-10u-ne-zaman-cikacak-haberi-37064h.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 99sago99

quote:

uyanda balığa gidek

http://www.egitimajansi.com/haber/windows-10u-ne-zaman-cikacak-haberi-37064h.html

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/preview-iso teknik önizleme olsada sonuçta windows 10

• Arkadaşım neyin kafasını yaşıyorsunuz. Kimisi windows 9 kurdum der, kimisi windows 10 bozuldu der. Ne oluyor yahu.

• Windows 10 şu anda piyasa değil nokta

• cem2014 kullanıcısına yanıt
    evet değil bu deneme versiyonu gibi bir şey adamlar her geçen gün güncelleme çıkartıyo ve bizde adım adım windows 10 un tam sürümüne gidiyoruz.

Edit: sağ alt köşede "Windows 10 pro technical preview değerlendirme kopyası." yazıyor

windows 8 den daha güzel şuan ama değişiyor sürekli sesli arama falan getirdiler başlat menüsünü değiştirdiler ben konuyu ilk açtığımda gerçekten çok kötüydü ama şuan baya geliştirdiler ayrıca %75 i türkçe oldu diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismlcan -- 3 Şubat 2015; 12:49:09 >
  • http://www.egitimajansi.com/haber/windows-10u-ne-zaman-cikacak-haberi-37064h.html Ayrıca bu linkde ki ekran görüntüsündeki windows 10 son güncellenme tarihine aldanmayın eski bi ekran görüntüsü o üstüne bir güncelleme daha çıktı
  • Bunlarda en son güncellemeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismlcan -- 3 Şubat 2015; 13:03:37 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.