Şimdi Ara

WINDOWS 10 FORMAT MAVI EKRAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki Dell Inspiron 1300 emektar makineye Windows 10 yüklemeye karar verdim.İçinde win7 vardı fakat oldukça kasmaktaydı virüslerden vs.Oldukça eski bir makine olduğu için win10 kaldırıp kaldırmama konusunda tereddütlüydüm.Düşük sistem gereksinimlerini karşılamakta bundan dolayı sıkıntı olmayacağını düşündüm.USBden boot edip win7 yi başlatmadan format atayım derken resimdeki hatayı aldım.BIOS driver'ını Dell'in sitesinden de indirip güncelledim en son versiyona.Yabancı forumlardan araştırdım fakat pek birşey bulamadım.Eski bilgisayarlarına win10 kurup bu hatayı alan arkadaşlar ya da bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa minnettar olurum teşekkürler.Celeron 1.7 GhZ CPU ve 2 GB belleği bulunmaktadır.
    WINDOWS 10 FORMAT MAVI EKRAN SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galebatarus -- 9 Mart 2019; 0:43:28 >

• Başka bir win 10 ile deneyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Windosun hangi sürümü ?

• Windos 10 pro ise sıkıntı yapabilir yada dvd ye atıp ordan boot edin pc biraz eski ama uyum sorunu olduğunu sanmıyorum

• Windows 10 free versiyonu arkadaşlar.Windows 10 sitesinden indirip usb bootladım
  • dvd veya flash bellege yükle windows sitesinden değil başka kaynaktan indirdiğin en düşük windows sürümüyle tekrar dene düzelecektir biyerlerde bi dosya eksikliğinden yapmıştır

• sistemdeki parçalar sağlam mı?

memtest ne bileyim hdd scan vs bunlarla bi bakmanız iyi olurdu önceden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.