Selamlar. mevcut durumlar gereği bilgisayarı kitaplardan daha sık tercih etmeye başladım. Araştırdığım programların bazılarını deneme şansım oldu ama istediğim verimi elde edemedim. Telefonumda Moon-Reader pro kullanıyorum 2 3 yıldır. oldukça keyif aldığımı söyleyebilirim,bir çok olanak sunuyor rahatlıkla cümlenin altını çizebiliyorum. Bu kapsamda önerebileceğiniz bu kıvamda bir program mevcut mu ? |
Windows 10 için verimli kullanılabilinecek Kitap Okuma Programları
-
-
Android emülatör kurarak moon reader kullanmani öneririm. Ben oyle yapıyorum.Drive a sekron secenegini de aktif ediyorum telefonda kaldigim yerden pc den devam edebiliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sulocanxxxAndroid emülatör kurarak moon reader kullanmani öneririm. Ben oyle yapıyorum.Drive a sekron secenegini de aktif ediyorum telefonda kaldigim yerden pc den devam edebiliyorum.
Çok uğraştırcı olmuyor mu bu yol? bu şekilde yarar sağlıyor mu?
-
Uğraştırıcı degil.
Nox kullanıyorum emülatör olarak, ilk yüklendiğinde ayarlari yaparken ugrasirsin sadece sonrasinda vakit harcayacak bir islem yok okuma durumunu drive yedekle dedikten sonra hangi cihaza gecersen kaldigin yerden devam edebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sulocanxxxUğraştırıcı degil.
Nox kullanıyorum emülatör olarak, ilk yüklendiğinde ayarlari yaparken ugrasirsin sadece sonrasinda vakit harcayacak bir islem yok okuma durumunu drive yedekle dedikten sonra hangi cihaza gecersen kaldigin yerden devam edebilirsin.
Denemeye çalışacağım, teşekkür ederim cevap için sağolun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X