Şimdi Ara

Windows 10 için verimli kullanılabilinecek Kitap Okuma Programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. mevcut durumlar gereği bilgisayarı kitaplardan daha sık tercih etmeye başladım. Araştırdığım programların bazılarını deneme şansım oldu ama istediğim verimi elde edemedim. Telefonumda Moon-Reader pro kullanıyorum 2 3 yıldır. oldukça keyif aldığımı söyleyebilirim,bir çok olanak sunuyor rahatlıkla cümlenin altını çizebiliyorum.

Bu kapsamda önerebileceğiniz bu kıvamda bir program mevcut mu ?

• Android emülatör kurarak moon reader kullanmani öneririm. Ben oyle yapıyorum.Drive a sekron secenegini de aktif ediyorum telefonda kaldigim yerden pc den devam edebiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

Android emülatör kurarak moon reader kullanmani öneririm. Ben oyle yapıyorum.Drive a sekron secenegini de aktif ediyorum telefonda kaldigim yerden pc den devam edebiliyorum.

Çok uğraştırcı olmuyor mu bu yol? bu şekilde yarar sağlıyor mu?

• Onlyone12 kullanıcısına yanıt

Uğraştırıcı degil.

Nox kullanıyorum emülatör olarak, ilk yüklendiğinde ayarlari yaparken ugrasirsin sadece sonrasinda vakit harcayacak bir islem yok okuma durumunu drive yedekle dedikten sonra hangi cihaza gecersen kaldigin yerden devam edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

Uğraştırıcı degil.

Nox kullanıyorum emülatör olarak, ilk yüklendiğinde ayarlari yaparken ugrasirsin sadece sonrasinda vakit harcayacak bir islem yok okuma durumunu drive yedekle dedikten sonra hangi cihaza gecersen kaldigin yerden devam edebilirsin.

Denemeye çalışacağım, teşekkür ederim cevap için sağolun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.