Şimdi Ara

windows 10 ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr duymuşsunuzdur win 10 gelince win8 ve 8.1 sahibi olanlar 1 sene ücretsiz olarak yükseltebileceklermiş. acaba bu lisanslı 10 u iso olarak indirebilmemize olanak verilecekmi. bilgisi olan varmı

• Lisansı olanlar bir sene boyunca yine lisanslı olarak kullanabilecek.

Korsan windowslarda win 10'u kullanabilecek. Ama güncellemelerden faydalanıp faydalanamayacakları hakkında henüz bir bilgi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Lisansı olanlar bir sene boyunca yine lisanslı olarak kullanabilecek.

Korsan windowslarda win 10'u kullanabilecek. Ama güncellemelerden faydalanıp faydalanamayacakları hakkında henüz bir bilgi yok.

windows update den doğrumu yükseltebilecez yoksa iso olarak bilgisayara kaydedebilirmiyiz orjinal win 8 kullananlar için söylüyorum
  • windows 10a yükselteceksen netteki isoyu indirip ya DVDye ya da USBye yazıp format atar gibi yükseltme yapabilirsin.

Kolay olan metod :
    7/8/8.1 yükselteceksen, isoyu bir klasöre açıp setup dosyasını çalıştır. Ekrandaki yönergeleri takip ederek yükseltme işlemini gerçekleştirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

windows 10a yükselteceksen netteki isoyu indirip ya DVDye ya da USBye yazıp format atar gibi yükseltme yapabilirsin.

Kolay olan metod :
    7/8/8.1 yükselteceksen, isoyu bir klasöre açıp setup dosyasını çalıştır. Ekrandaki yönergeleri takip ederek yükseltme işlemini gerçekleştirebilirsin.

microsoft sitesinde orjinal isoyu yayınlarmı. yani benim istediğim orjinal windows 10 umun olması , 1 sene sonra format attığımdada orjinal 10 u kullanabilmek
  • Muhtemelen iso'su yayınlanacaktır çünkü 1 sene bedava olacak.

Yalnız bir sene sonra format attığında da lisans isteyecek. Satın almadan kullanamayacaksın. Tabi korsan kullanmazsan.
  • microsoft windows 10'dan başka işletim sisteminin kullanılmasını istemeyecektir,

bir yıl boyunca ücretsiz olmayacak, bir yıl boyunca ücretsiz geçilebilecek sanıyorum,

geçtikten sonra lisansınız olmayacak, daha doğrusu o makine ömrü boyunca w10 kullanabilecek,

yeni makina (pc), yeni lisans (w10) demek olacak, eskiden olsa lisans taşınabiliyordu,

şöyle bişey daha var, herkes için ücretsiz olacakmış deniyor, ama nasıl ücretsiz,

kullanabileceksiniz ama çoğu özelliği kısıtlanmış olacak, ve sürekli olarak full güncelle tarzı mesajlar alınacakmış,

windows 10 çıkmasına bişey kalmadı, bakalım, gelince göreceğiz neyin ne olduğunu....

not: şimdiden 10122 kullanıyorum,

önce 10074 kullanıyordum, 10122 updateden görüyordum, indiriyordum ama kurulumda hata veriyordu,

bende 10122 sürüme ait .iso indirdim, flash yazıp temiz kurulum yaptım, ayarlardan dil dosyasını indirdim, şimdilik sorun yok kullanıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 26 Mayıs 2015; 0:21:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir sene içinde geçmeniz halinde lisans daima sizin olacak, tekrar kurmak istersenz herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz.

Kaynak:https://youtu.be/_WTlpN3cT8k?t=33m58s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 27 Mayıs 2015; 3:53:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.