Şimdi Ara

Windows 10 imaj dosyaları indirmeye sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce Microsoft müşteri hizmetlerini aradım. Bana imaj dosyalarının kurulumuna envaz iki hafta sonra başlanmasını, eğer kurulum yapılırsa dijital imzalar henüz etkinleştirilmediğinden keyinizi kabul etmeyeceğini zaten dijital imzalar etkinleştirildiğinde keye gerek kalmayacağını söylediler temiz bir kurulum için.

• W 10 kurdum ekran açılmıyor yardım

• sagol dırek oldu next next next
  • quote:

Orijinalden alıntı: nataraj marble

Arkadaşlar az önce Microsoft müşteri hizmetlerini aradım. Bana imaj dosyalarının kurulumuna envaz iki hafta sonra başlanmasını, eğer kurulum yapılırsa dijital imzalar henüz etkinleştirilmediğinden keyinizi kabul etmeyeceğini zaten dijital imzalar etkinleştirildiğinde keye gerek kalmayacağını söylediler temiz bir kurulum için.

Bana da aynı bilgi verildi özellikle benim gibi bilgisayarına Windows yüklü gelen ve elinde hiç bir şey bulunmayan arkadaşlar temiz bir kurulum için beklesin.
  • Forumlarda verilen standart key ile sıfırdan kurulum yapmayı başardım endustry 8.1 sistemime. Fakat şimdi etkin değil diyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
  • laptopın üzerinde gelen windows 7 ile bu şekilde yükseltme sıkıntı yaratıyor mu yaratmıyor mu hala açıklığa kavuşmamış! kimi yükseltiyor diyor kimi aktivasyon bu şekilde olmuyor diyor... var mı güncel bir bilgi?
  • orjinal lisanslı bilgisayarda çalıştırıyorum bu aracı "something happened" hatası alıyorum. lisanssız bilgisayarda çalıştırıyorum sorun yok. gel de orjinal kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Aynen 7 8 8.1 anahtarlarını kabul ediyor mu? Temiz kurulum mu yapalım?

benim win 8.1 keyini kabul etmedi
  • windows 7 home premium'dan windows 8'e ordanda 8.1'e ücretsiz yükseltme yapanların iso dosyası ile temiz kurulum yapabileceğini zandetmiyorum,çünkü pc'ye direk olarak windows 8.1 kuramıyordum en baştan başlayıp win 7 home premiumwin8win8.1media center diye kurmak gerekiyordu,windows10'da da böyleyse uğraş dur, 8.1'den win10'a yükseltip imajını bir an önce almakta fayda var yoksa günlerce dosya indirmekle uğraşılmaz.

• Windows 10 pro iso indirdim resmi , sonra nette key buldum . Kurdum . Sonra Etkinlestir diyor sag alt kösede. Ona da yapacak bisi yok şimdilik . Biraz kasiyor sanki . Amd kullanan arkadaşlar resmi siteden 10 driverlari indirebilir. Dx 12 desteği için

• Ben programla indirme yaptım fakat usb bellek boş olduğu halde belleğe yazmadı, arkada çalışıyordu kapanmış kendiliğinden nolduysa. İndirdiği dosya da ortalıkta yok. O kadar bekletti boşa gitti yani anlayacağınız.
    Win 7'deki gibi bir usb download tool yokmu acaba isoyu bootable usb'ye çeviren ?

Edit : Bu sorunu şu şekilde çözdüm, yazılımla windows 10'u iso olarak indirdim. Sonra ise Rufus adlı yazılımla indirdiğim iso ile bootable usb yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 30 Temmuz 2015; 6:17:24 >
  • Kurekli ne zaman cikar acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaw bu windows işid e çalışıyor böyle teknolojiler felan filan almayın etmeyin bedava değil sizi sömürüorlar kapitalist sistemin köleleri olmayıp kendiniz kurtarın sonra ayağınızı yorganınıza göre uzatırsınız kardeşler vatandaşlar.

• quote:

Arkadaşlar az önce Microsoft müşteri hizmetlerini aradım. Bana imaj dosyalarının kurulumuna envaz iki hafta sonra başlanmasını, eğer kurulum yapılırsa dijital imzalar henüz etkinleştirilmediğinden keyinizi kabul etmeyeceğini zaten dijital imzalar etkinleştirildiğinde keye gerek kalmayacağını söylediler temiz bir kurulum için.

Hiçbir sıkıntı olmadan ISO'dan 8.1 önyüklü keyimle temiz kurulum yaptım. Windows etkinleştirildi. Yalnız bunun için önce 8.1'den 10'a yükseltme yapmak gerekiyor. Bir defa yükseltme yapıldıktan sonra key Windows 10 için aktif oluyor ve ISO'dan temiz kurulum yapıldığında etkinleştirme gerçekleşiyor. Aksini de denedim. Başta yükseltme yapmadan ISO'dan kurmuştum vakit kaybetmemek için. Ancak Windows bir türlü etkinleştirilememişti. Devamında ise yukarıda anlattığım gibi 8.1 kurup 10'a yükseltip etkinleştirildikten sonra ISO ile temiz kurulum yaptım.

• Koskoca microsoft su karisikliga bak ondan sonra korsan niye kullaniyon kullanir tabi elimde 8.1 pro keyim varken isodan win10 kuramiyoz sacmaliga bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juve__

quote:

Hiçbir sıkıntı olmadan ISO'dan 8.1 önyüklü keyimle temiz kurulum yaptım. Windows etkinleştirildi. Yalnız bunun için önce 8.1'den 10'a yükseltme yapmak gerekiyor. Bir defa yükseltme yapıldıktan sonra key Windows 10 için aktif oluyor ve ISO'dan temiz kurulum yapıldığında etkinleştirme gerçekleşiyor. Aksini de denedim. Başta yükseltme yapmadan ISO'dan kurmuştum vakit kaybetmemek için. Ancak Windows bir türlü etkinleştirilememişti. Devamında ise yukarıda anlattığım gibi 8.1 kurup 10'a yükseltip etkinleştirildikten sonra ISO ile temiz kurulum yaptım.

Temiz kurulumu yaparken yükleme esnasında tekrar key' i sormadı mı?
    Yoksa "atla" mı dediniz?

• windows 7 gğvenilir ve hantal işletim sistemi olarak hafızalarda kalıcak

• iso dan kurulum yapmak istedim.. key i kabul etmedi..

• iso dan temiz kurulum yaptım satın almış olduğum Vin7 key ini kabul etmedi..

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

quote:

Orijinalden alıntı: juve__
    quote:

Orijinalden alıntı: nataraj marble Arkadaşlar az önce Microsoft müşteri hizmetlerini aradım. Bana imaj dosyalarının kurulumuna envaz iki hafta sonra başlanmasını, eğer kurulum yapılırsa dijital imzalar henüz etkinleştirilmediğinden keyinizi kabul etmeyeceğini zaten dijital imzalar etkinleştirildiğinde keye gerek kalmayacağını söylediler temiz bir kurulum için.
    Hiçbir sıkıntı olmadan ISOdan 8.1 önyüklü keyimle temiz kurulum yaptım. Windows etkinleştirildi. Yalnız bunun için önce 8.1den 10a yükseltme yapmak gerekiyor. Bir defa yükseltme yapıldıktan sonra key Windows 10 için aktif oluyor ve ISOdan temiz kurulum yapıldığında etkinleştirme gerçekleşiyor. Aksini de denedim. Başta yükseltme yapmadan ISOdan kurmuştum vakit kaybetmemek için. Ancak Windows bir türlü etkinleştirilememişti. Devamında ise yukarıda anlattığım gibi 8.1 kurup 10a yükseltip etkinleştirildikten sonra ISO ile temiz kurulum yaptım.
    Temiz kurulumu yaparken yükleme esnasında tekrar key i sormadı mı? Yoksa atla mı dediniz?

Bende aynını yaptım yükseltme yaparken key sormuyorki key girelim kendisi herkesin kullandığı ****3V66T kodunu atadı. ilk etapta etkinleşmedi sonra etkinleşti. şimdi temiz kurulum yaptım win 8 keylerimin hiç birini kabul etmedi. şuana kadar etkinleşmedide. Mağazadan Microsoft hesabımada giriş yaptım. hiç bir key girmeme rağmen gene ****3V66T keyini gene kendisi atadı.
    kendi kendine belki microsft hesabımdan etkinleşir diye bekliyorum.

Yokmu bu micropsoft un bir telefonu ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.