Konuyu internet kismina acacaktim.Ama internet sağlayıcıları kismi filan vardi oraya dahil olmayabilir diye dusunup buraya actim.İyi günler herkese.2 gündür uğraştığım fakat çözemediğim bir sorun var.WiFi ile kablosuz ağa bağlanıyorum.İnternet bir süre çalışıyor yaklaşık 30 saniye kadar.Daha sonra WiFi bağlı gözükmesine rağmen internet yok,hiçbir siteye bağlanmıyor.Sonra WiFi yi bağlantıyı kes diyip tekrar bağlanınca geri geliyor fakat yine 30 saniye kadar bi sure sonra sayfayı resetleyince gitmiş oluyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Windows'u sıfırladım en baştan.Daha iyi çalıştı 2 3 gün ama sonra tekrar aynı sorun olmaya başladı. Modemi resetledim Windows 10 güncel son sürümde Ağ bagdastiricilarina girdim aygıt yöneticisinden hiçbirinde sorun gözükmüyor. Telefon gibi diğer cihazlarda sorunsuz girilebiliyor İnternete. Virüs taramasından da birşey çıkmadı. Sorun gider diyince bir sorun gideriyor "ağ bagdastiricisi sıfırlandı"diyor wifi yi kapatıp bir daha açıyor.Benim yaptığımı otomatik yapıyor sadece ama yine kısa bir süre sonra bağlantı kopuyorum.
Çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Windows 10 1803 64 bit
Sistem geri yükle. Win güncelleştirmeyi kapat.
Arkadaşın dediği gibi her Windows güncellemesinde bu tarz sorunlarla sıkça karşılaşıyoruz.Güncellemeleri kapayın mutlaka...
İyisi mi bence sen Windows 8.1 veya 7 kullan, ciddiyim. Çünkü bu 10 her gün ayrı bir sorun çıkarıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme