Şimdi Ara

Windows 10 Kasım 2021 Güncellemesi yayınlandı: İşte yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 10 Kasım 2021 Güncellemesi yayınlandı: İşte yenilikler

Yazılım devi Microsoft, Windows 11'e odaklanmış olsa da Windows 10 kullanıcılarını unutmadı. Şirket yeni nesil işletim sistemini piyasaya sürmesinden bir ay sonra Windows 10 Kasım 2021 Güncellemesini (sürüm 21H2) kullanıma sunduğunu duyurdu.

Ayrıca Bkz.Kasım ayının geri kalanında Xbox Game Pass'e eklenecek oyunlar belli oldu

Windows 10 21H2'nin beraberinde çok büyük değişiklikler getirdiği söylenemez. Güncelleme güvenlik, yönetim ve sanallaştırma ile ilgili birkaç işlev içeriyor. Ancak bu şaşırtıcı değil çünkü artık tüm yeni özellikler Windows 11'e eklenecek ve Windows 10, 2025'e kadar yalnızca hata ve güvenlik açığı düzeltmeleri alacak.

Windows 10 Kasım 2021 Güncellemesi yayınlandı: İşte yenilikler

Windows 10 21H2'deki değişikliklerin listesi:

• Wi-Fi güvenliğini artırmak için WPA3 H2E standartları desteği

• Windows Hello for Business, dakikalar içinde dağıtımdan çalıştırma durumuna ulaşmak için basitleştirilmiş, parolasız dağıtım modellerini destekliyor

• WSL (Linux için Windows Alt Sistemi) ve EFLOW (Windows üzerinde Linux için Azure IoT Edge), makine öğrenimi ve diğer yoğun bilgi işlem iş yükleri için GPU hesaplama desteği alıyor

Hepsi bu kadar. Güncelleme, her zamanki gibi çeşitli küçük hata düzeltmeleri, güvenlik ve performans iyileştirmeleri de sunuyor. Cihazınıza ulaşıp ulaşmadığını Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Update menüsünden kontrol edebilirsiniz.

Kaynak:https://blogs.windows.com/windowsexperience/2021/11/16/how-to-get-the-windows-10-november-2021-update/

• Yine başlayacağız şu seneye kadar yeni işletim sistemine geçin dayatmasına. Bu sefer yeni pc'ye de geçmek gerekiyor üstelik. Hele çalışanlarını 20 senelik ofis bilgisayarlarına oturtan, bir word, excel açarken bile 40 saatte açılan ama işi 5dk da bitsin isteyen işveren ne yapacak.

• Şu son madde önemli.

Bu arada, 3-4 aydır kullanıyorum zaten.

• Windows 11 e geçtim, win + shift + s tuşuna basıp screenshot alamıyorum çalışmıyor, çözümü bilen varsa yardımcı olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • son güncellemelerle gelen yazıcı paylaşımı hatası bir türlü çözülemedi hala sorun devam etmekte bu seferde olmazsa son gelen tüm güncellemeleri kaldıracağım

• Sawasson kullanıcısına yanıt
    ben denedim şimdi çalışıyor. 22494.1000 winver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catlion -- 17 Kasım 2021; 12:33:03 >
  • ben windows 11 deyim hiç sorun yok kafam rahat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dosya gezgini bellek sorunu düzeltildi mi kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Win10 dan çok sıkıldım. 11 e geçmek, ekranımda biraz yeni bir yüz görmek istiyorum. Fakat sıkıntı yaşamaktan da korkuyorum. Kullanım amacım surf ve oyun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sırf görselliği güzel diye kaç yıllık OS’yi terkedemem valla. Stabilizenin oturması için 1-2 sene daha beklemem lazım..

• Başlık atmayı bilmiyorsunuz, virgül nedir haberiniz yok.

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    2025'e kadar zamanımız var.

• Espavdez kullanıcısına yanıt
    Bir ara AMD işlemciler verimli çalışamıyordu, sonra düzeltme patchi gelmişti, ama yine de biraz beklemekte fayda var diye düşünüyorum.

• Windows 10 şimdi olur, sadece guvenlik ve performans güncelleştirmesi alacak ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptın bana güncelleme geldi ama geçemiyorum

• w11 de sürükle bırak yok ona göre kurun, ben kurdum pişman oldum.

• hardgamer34 kullanıcısına yanıt

Hoş geldin recep baltaşWindows 10 Kasım 2021 Güncellemesi yayınlandı: İşte yenilikler 

• İkonlar neden değişmedi acaba? 21h2 versiyonu ile değişecek deniyordu.

• DISTURBED kullanıcısına yanıt
    Sadece görev çubuğundaki simgelere sürükle bırak yok. Yanlış bilgilendirme yapamayalım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.