Şimdi Ara

Windows 10 Mağazası ve Uygulamaları Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinal Windows 8.1 Pro sürümden Windows 10 Pro sürümüne güncelleştirme yaptım. Daha sonra iso dosyaları çıkınca sıfır kurulum yaptım ve bilgisayarı etkinleştirdim. Ancak bir problem var ki Windows Mağazası dahil Edge, Kişiler, Hava Durumu vs. hiçbir Windows uygulaması açılmıyor. Sıfır kurulumdan sonra ilk başlarda hiçbir problem olmadı. Tüm Windows uygulamaları sıkıntısız açılıyordu ancak sonradan bozuldular ve açılmıyorlar. Sorun tam olarak şöyle gerçekleşiyor:

Uygulamaya tıklıyorum -> Ekran çok hızlı bir şekilde geliyor ve kayboluyor ancak ben sadece gelecek ekranın çerçevesini görüyorum. Uygulamalar hiçbir şekilde açılmıyor.

Sorunuma yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.

• Aynı sıkıntıyı Mağaza'da yaşıyorum. Mağaza calı kutucukta önerilen uygulamar görünüyor zira tıkladığım anda pencere geliyor ardından hemen kayboluyor. Birkaç şey denedim yine de düzeltemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyWalsh

Aynı sıkıntıyı Mağaza'da yaşıyorum. Mağaza calı kutucukta önerilen uygulamar görünüyor zira tıkladığım anda pencere geliyor ardından hemen kayboluyor. Birkaç şey denedim yine de düzeltemedim.
    bende hiçbir şey görünmüyor hocam. aynı şekilde hiçbir uygulama da açılmıyor tabii ki. umarım bir çözüm bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: HankSchrader

bende hiçbir şey görünmüyor hocam. aynı şekilde hiçbir uygulama da açılmıyor tabii ki. umarım bir çözüm bulunur

Alıntıları Göster
    hocam tekrardan kurulum yapmalısın. ben sıfırdan tekrardan kurunca düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr.duman

Windows'u mu baştan kurmalıyım hocam?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Tekrar Kurulum İle Alakası Yok Ben Bu Durumdan 2 Kere Sıfırladım Yine Açmıyor Mağazayı Atıyor Mağaza Sorun Giderme Yöneticisini Çalıştırıyom Microsoft Hesabı Gerekli Diyor Hesapa Girişte Yapamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: talhayar

quote:

evet benimki o şekilde düzeldi. sıfırdan kurulum yap sistem geri yükleme noktası oluştur. muhtemelen benimki geçici ürün etkinleştirmeden olmuş olabilir. şu an sıkıntı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolBUDUR

quote:

Orijinalden alıntı: talhayar

quote:

evet benimki o şekilde düzeldi. sıfırdan kurulum yap sistem geri yükleme noktası oluştur. muhtemelen benimki geçici ürün etkinleştirmeden olmuş olabilir. şu an sıkıntı yok.

Alıntıları Göster
    Aynı problemi yaşadım. Sıfırlayarak pcyi ancak kurtulabildim.

• sıfırlayarak bu sorundan kurtulabildim ancak :) fakat bir sorun daha ortaya çıktı. klasör görünümlerini değiştiriyorum örneğin klasörün içi listeleme şeklinde görünürken döşeme şekline alıyorum ve sonra klasörden çıkıyorum. ancak klasöre tekrar girince yine listeleme şeklinde görünüyor. ben sanırım windows 8.1'e tekrar dönücem. çok sorunlu windows 10
  • quote:

sıfırlayarak bu sorundan kurtulabildim ancak :) fakat bir sorun daha ortaya çıktı. klasör görünümlerini değiştiriyorum örneğin klasörün içi listeleme şeklinde görünürken döşeme şekline alıyorum ve sonra klasörden çıkıyorum. ancak klasöre tekrar girince yine listeleme şeklinde görünüyor. ben sanırım windows 8.1'e tekrar dönücem. çok sorunlu windows 10
    Mağaza >> kişisel detaylar kısmından indirmelere bakın. Uygulamaların inip inmediğine ve güncellenip güncellenmediğini kontrol edin. Ondan sonra deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Mağaza >> kişisel detaylar kısmından indirmelere bakın. Uygulamaların inip inmediğine ve güncellenip güncellenmediğini kontrol edin. Ondan sonra deneyin

Alıntıları Göster
    Ben de mağaza açılmama sorunu yaşıyorum. Mağaza açılış ekranına kadar geliyor (açılış ekranında da görev çubuğunda da mağaza simgesi yok) ama sonra kapanıyor. Yani mağazadan atıyor.
    Ekran Alıntısı:  Windows 10 Mağazası ve Uygulamaları Açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83EB77166 -- 4 Ağustos 2016; 19:19:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-83EB77166

Ben de mağaza açılmama sorunu yaşıyorum. Mağaza açılış ekranına kadar geliyor (açılış ekranında da görev çubuğunda da mağaza simgesi yok) ama sonra kapanıyor. Yani mağazadan atıyor.
    Ekran Alıntısı:  Windows 10 Mağazası ve Uygulamaları Açılmıyor

Alıntıları Göster
    Bu sorun redstone güncellemesinden sonra oldu ondan evvel böyle bir sorun yokdu .İnş düzelir. Sıfırlamaklada ugraşmak istemiyom

• quote:

sıfırdan kurulum tam olarak nedir? güncelleme dahil olan bi windows 10 indiripmi kurdunuz? şayet boylese o windowsu nerden buldunuz? nasıl oluyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 5 Ağustos 2016; 2:53:11 >
  • radef kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/m_108566413/tm.htm

bu linkteki arkadasın redstone indirme araci ile usb boot hazirlayarak en guncel sifir win10 kurmus olursunuz.
  • quote:

https://forum.donanimhaber.com/m_108566413/tm.htm

bu linkteki arkadasın redstone indirme araci ile usb boot hazirlayarak en guncel sifir win10 kurmus olursunuz.

teşekkür ederim.

W10.1 Redstone Enterprise 64 Bit indirip sıfır kurulum yapıcam.

iyi forumlar.
  • radef kullanıcısına yanıt
    kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolBUDUR

kolay gelsin...
    Format atmadan düzelmez mi yolu yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Format atmadan düzelmez mi yolu yok mu ?

Alıntıları Göster
    windowsun son versiyonunu iso olarak windowsun üstüne kur. dosyalarını kaybetmezsin. ben öyle yaptım mis gibi şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-406E52D83

windowsun son versiyonunu iso olarak windowsun üstüne kur. dosyalarını kaybetmezsin. ben öyle yaptım mis gibi şimdi

Alıntıları Göster
    Bugün yeni güncelleme geldi . Yükleyin belki sorunlarınız düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Bugün yeni güncelleme geldi . Yükleyin belki sorunlarınız düzelir.

Sorun devam ediyor düzeltmemişler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.