Şimdi Ara

Windows 10 Masaüstü Ekran yenileme sorununu çözdüm! :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, windows 10'la birlikte gelen sorunlardan birisi benim de başıma geldi ve yaklaşık 1 saatlik uğraşı sonucunda bu durumu çözdüm. İnşallah sizlere de faydalı olur.

W 10'a geçtikten sonra ekran belirli aralıklarla yenilenip duruyorsa eğer, görev yöneticisini açıyoruz ve başlangıç sekmesine tıklıyoruz. Burda başlatma sorunu yapan arka plan uygulamanız var ise yine başlangıç sekmesinin alt sekmesinde yer alan 'Başlangıç etkisi' sekmesinde arka plan ugulamanız 'yüksek' olarak görünüyorsa o programın (mesela bendeki IDT Audio Ses Kartı yazılımı idi) yazılımını güncellemeniz gerekiyor, güncel sürümü yoksa eğer sisteminizden kaldırmanız gerekiyor.

Benim yaşadığım sorun; yazılımın codec ini güncellemekle çözüldü.İlk başlarda denetim masası da açılmıyordu ve mantıksal olarak bu yazılım denetim masasında göründüğü için, sorunda çözüldüğü içi denetim masası artık açılıyor. :)

İnsallah sizler de sorununuzu çözersiniz.Herkese kolay gelsin, bir teşekkürü ya da duayı çok görmeyin. :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsaks -- 28 Kasım 2015; 21:07:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.