Şimdi Ara

Windows 10 Masaüstü Yenileme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
4.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows10 da masaüstünde yenilemeden sonra simgelerin otomatik yer değiştirme sorunun çözümü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?

Otomatik yer değiştirme filan kapalı olduğu halde böyle sorun mevcut. Videoda gösterildi zaten. Şimdiden teşekkürler hepinize.

Youtube Videosu (Yazıların görünümü için videoyu 720p izlemenizi tavsiye ederim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deltoid20 -- 30 Ağustos 2015; 15:01:58 >

• Dostum aynı sorun bende de var konuyu dün açmışsın benim de dün başladı sorunum. Acaba bir çözüm bulabildin mi? Windowsun bir güncellemesinden falan mı kaynaklanıyor? Ben de buraya konu açmıştım eğer bir ilerleme kaydedersen bu konudan veya aşağıdakinden paylaşırsan sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_109605647/f_//tm.htm#109605647
  • LuN4TiC kullanıcısına yanıt
    Bulabilirsem paylaşırım seninle de kardeşim. Nedenini bilemiyorum. Windows 10 hatasıdır büyük ihtimalle.
  • Bende de aynı sorun var, win 7 ultimate üzerine kurdum laptop da yenile deyince herşey sağa yanaşıyor, masa üstü pc de normal ... iki tarfta da bütün güncelemeleri yükledim.
  • Ben sorunumu format atarak çözdüm umarım tekrar karşılaşmam, siz de bir şekilde halledersiniz. Burada bahsedilen sorunun yanında aynı zamanda Windowsun klasör görünüm seçeneklerimi hatırlamaması sorunu da vardı (örneğin herhangi bir klasörü atıyorum "Ayrıntılar" olarak görüntülüyorum aynı klasöre tekrar geldiğimde yine atıyorum "Küçük Simgeler" olarak gösteriyordu hep ve bu değişmiyordu) ve masaüstü sorunu ile bu ikisi çok büyük ihtimalle aynı anda ortaya çıktı.

Dipnot: Windows 10'a Windows 7'den doğrudan yükseltim yaparak, ayarlarımı koruyarak geçmiştim günlerce sorunsuz kullandım ama geçenlerde benim de başıma bu sorun kaldı. Şimdi ise temiz kurulum yaptım şimdilik her iki sorunum da çözüldü.
    Cevabın için teşekkürler fakat formatsız çözümünü aramaktayım. Bilgisayarımda çok fazla önemli dosyalarım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deltoid20

Cevabın için teşekkürler fakat formatsız çözümünü aramaktayım. Bilgisayarımda çok fazla önemli dosyalarım var.

Hocam siz acaba W7'den yükselterek mi geçtiniz? Bu sorunun bununla alakası olabilir mi diye merak ettim de. Temiz kurulumdan sonra bilgisayarım eskisine göre en az %25 daha hızlı diyebilirim çok farketti. İngilizceniz varsa şuradan bazı önerilere bakabilirsiniz.

http://bfy.tw/1eHT
    Yardımın için teşekkürler hocam. Ben Win 8.1 den geçmiştim 10 a.
  • Buna benzer sorun bende de var. Masaüstü simge boyutlarını küçük olarak kullanıyorum. Her yeniden başlattığımda büyük simge olarak açılıyor masaüstü. Bu arada temiz kurulum yapmıştım. Kendi kendi oldu bu sorun belli bir zaman sonra.
  • bende muzdaribim bu mevzudan nasıl çözülür fikrim yok format hariç herşeyi denedim diyebilirim, artık pc nin güncelleme yapmasını beklemekten başka çare bulunmuyor şuan için sanırım eğer çözen varsa bana pm atabilirse çok sevinecem
  • Formattan sonra az önce bu sorunla yeniden karşılaştım bu sefer neden kaynaklandığını buldum ama malesef sistem geri yükleme kapalıymış
    Bendeki sorun windowsu kendim elle "uyku moduna" aldıktan sonra masaüstüne tekrar dönünce karşıma çıktı. Çözümü bu şekilde araştıracağım en azından neden olduğunu biliyorum.
  • Sorunu şu güncelleme de yaratıyor olabilir. Tam bu sorunun akabinde ilk yeniden başlatmada güncelleme yükledi ama ne yazık ki bu güncelleştirmeyi kaldırmak da düzeltmedi

Windows 10 Masaüstü Yenileme Sorunu
  • Çok şükür sonunda sorunu çözdük burada detayları var

http://forum.donanimhaber.com/m_109605647/f_//tm.htm#110469447
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.