Arkadaşlar bilgisayarımı her açtığımda aynı hatayı alıyorum. hatayı verdikten sonra resimdeki % dolduktan sonra pc açılıyor. ancak her açılışta aynı şeyi yaşıyorum lütfen yardım.
i7 6700k 4.0 ghz msi z170 A M7 Kingstonhyperx fury black 16 gb 8x2 2133 mhz ddr4 asus strix gtx970
RAM yerlerini karşılıklı değiştirdim. .boştaki iki slotu işlemci soğutucusu yüzünden kullanamıyorum. şimdilik düzeldi gibi. 2 kere aç kapa hata vermedi ve sanki daha hızlı açıldı bilgisayar. teşekkürler yardım için.Anlamadığım iki ram in yer değişmesiyle değişen ne oluyor?
RAM yerlerini karşılıklı değiştirdim. .boştaki iki slotu işlemci soğutucusu yüzünden kullanamıyorum. şimdilik düzeldi gibi. 2 kere aç kapa hata vermedi ve sanki daha hızlı açıldı bilgisayar. teşekkürler yardım için.Anlamadığım iki ram in yer değişmesiyle değişen ne oluyor?
Rica ederim. Dual channel olduğu için doğru slota takılması gerekiyordu. Şimdi daha iyi performans alacaksınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme