Şimdi Ara

Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda sürekli mavi ekran hatası alıyorum dün e kadar windows 7 professional yüklü idi bugun windows 10 a geçtim fakat yine aynı mavi ekran almaya devam ediyorum ve bir müzik dosyası açtıgımda 10 sn sonra kitleniyor mavi ekran veya youtube girdigimde sanırım medyalarla ilgili bir sıkıntı var dump dosyalarını veriyorum biri inceleyebilir mi ?

.dmp dosyaları :https://yadi.sk/d/UpQ07L0uiy5hJ

• Biri yardım etsin yahu... Sürekli mavi ekran hatası alıyorum windows 10'da. Oyun falan artık hak getire. Hiç bir şey yapamaz oldum. Oyunun O sunu görür görmez mavi ekran hatası alıyorum.
  • Dostum guncelleme yapmadıysan guncelle driverleri kontrol et. Win 10 tam anlamı ile oturmus değil. win 8.1 gibi bir surumu cıkması muhtemelen
  • win 7den upgrade yaptıysan temiz kurulum yap
  • sorun tamamen microsoft yüzünden kaynaklanıyor benim bilgisayarımda oyun filan yüklü değil sifir makina video izlerim sadece güncellemelerden sonra mavi ekran vermeye başladı pc microsoft bilgisayarları bozuyor cünki insanlara yeni bilgisayar aldırmak istiyor başka türlü nasil para kazanacaklar bomba yapıp silah yapip ortadoğuyu müslümanlari yok edecek ABD li amcalarimiz cıkariyor bir güncelleme sapa sağlam makinalar pert hatanın cözümüde yok
  • 15 yıllık tarihi eser bi bilgisayarım var. Ve Windows 10 Pro kurulu. İnternetten Msdn olarak indirdim. 6 aylık crack ile kullanıyorum. Canavar gibi çalışıyor tüm güncellemeleri yaptım ve yeni güncelleme geldikçede sistem indirip kuruyor bi sıkıntı yok yani.

Mağazayi aktif kullanabiliyorum oyun ve uygulama indirip kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Yani bilgisayarda donanımsal bi sorun yoksa netten Msdn sürümlerden birini indirip temiz bi kurulum yaparsanız ve normal crack değilde 6 aylık Kms ile crack yaparsanız sorunsuz kullanırsınız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır kullandığım Lenovo bilgisayarda ilk defa bugün karşılaştım mavi ekran hatasıyla. İşin garip tarafı format atıp denemeler yaptım ve driverlerden kaynaklandığını tespit ettim. Daha ilginç olan kısmı ise yüklediğim driverler bilgisayarı aldığımda bilgisayarın içinde gelen driverler. Kesin emin değilim fakat sanırım İntelin driverlerinden kaynaklandığını düşünüyorum. Yüklemeyince sıkıntı yok, yüklediğimde daha randımanlı çalışır diye düşünüyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.