Şimdi Ara

Windows 10 Mobile güncellemesi resmi olarak başladı [17.03.2016] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8.1 stabilliğinde olmicani söyleyenler var eğer öyle bir şey varsa almayalım zaten. 8.1 e döndüm şu an jet gibi akıyo mübarek telefon nefes aldı
  • Yükleme bitti telefon açıldı, ayarlardan güncellemeleri kontrol ettim 10.0.10586.164 nolu sürüm güncelleme olarak çıktı. Şimdi de bunu indiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoldagezen

evet millet yabancı forum sitelerinde ve özellikle twitter da gabe denilen keli resmen linç ediyorlar,eski cihazlara gelmeyecek diyor 512 mb ram cihazı olanlar(benim gibi) da umutlanmasın ,
    "920 will not be supported for Current branch. You can continue to use the .164 build if you find the experience acceptable" yani 920 için artık destek verilmeyecek eğerki isterseniz .164 yapısı ile devam edebilirsiniz..resmen çoğumuz dediğim gibi kobay olduk,microsoft çoğu kullanıcıya kazık attı,

buda 512 mb ram li cihazlar için attığı tweet

"We're supporting devices that deliver the best W10M experience. Some older devices, esp. single core and 512MB not supported"

artık çekin nereye çekerseniz.

bu işin dalgası filan kalmadı ,listedeki cihazlar dışında kimse güncelleme beklemesin.kullanmak isteyenlerde insider da devam etsinler diyor.isteyen yabancı forum sitelerini bloglarını özellikle gabe nin twitter daki yazılarını baştan aşağıya okusunlar

aynen güncelleme falan yok x20 serisine isteyen devam etsin .164 le diyo gabe isteyende dönsün 8.1 e diye

• Aga insider olanlar 8.1 e mi donecek illa ? Oyle dememisti bu microfos . Gerci normal sonucta microfos

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Indirdikten sonra yukleme asamasi inanilmaz yavas ilerliyor. 5dk oldu ama yukleme durum cubugu gram ilerlemedi

Edit:kipirdanma basladi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 17 Mart 2016; 22:03:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kararlı sürümmü bu ?
  • 1020'ye ne zaman gelir arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L640 Dual Sım de kapatıp açtım düzeldi yüklüyor şu an. Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kazık yedik. Listedeki cihazlar hariç W10 gelmeyecek gibi gözüküyor. Geçmiş olsun ne diyelim 1.5 sene boşa gitti bekleyerek.
  • xiomi mi4 lte gelse iyi olacaktı ya :) telefonda 3.5 gb ram görünüyor windows mobile ile hızlı ve akıcı ama dil sorunu vardı :)
    şimdi android de beklemedeyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EED104EE -- 17 Mart 2016; 22:36:38 >
  • 640 xl için bulmuyor. Neden olabilir arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: daredev

640 xl için bulmuyor. Neden olabilir arkadaşlar?

Adımları uyguladınız mı
  • Ms resmen başak geçiyor. Listede ki cihazlar hariç diğer modeller güncelleme ALMAYACAK!
  • Sonunda yuklendi. Gorsel olarak hersey degismis. Yanliz en alttaki alana cift tik.ayinca ekran kapanirdi 8.1 de. Bunda o ozellik nerden aktif edilecek bulamadim henuz. Bilen varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 17 Mart 2016; 23:02:58 >
  • resmen soğudum L920 ne zaman hakkın rahmetine kavuşur wp maceram biter kendi ayağına sıkmaktan başka bişey yapmıyor
  • Güncelleme beklerken hıyar çıktı.
     Windows 10 Mobile güncellemesi resmi olarak başladı [17.03.2016]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 17 Mart 2016; 23:08:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

quote:

Adımları uyguladınız mı

Programı indirdim önce 3 defa uygun değil dedi sonra telefonu kapatıp açtım uygun dedi bu sefer güncelleme görünmüyor uygun dedikten bir süre sonra mı geliyor?

• Ayarlar/kisilestirme/kilit ekrani menusu altindaymis

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

quote:

Adımları uyguladınız mı

Programı indirdim önce 3 defa uygun değil dedi sonra telefonu kapatıp açtım uygun dedi bu sefer güncelleme görünmüyor uygun dedikten bir süre sonra mı geliyor?

Direk gelmesi lazım aslında ama
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 18 Mart 2016; 1:38:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.